reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A dlaczego? Bo ja właśnie czytałam, że trzeba porównywać zależności ile minęło dni tyle procent powinien być wzrost. U mnie na szczęście beta rośnie i to najważniejsze ;)
Bo najlepiej porównywać wyniki miedzy ktorymi minęło 48/72h, pozniej beta moze troszke zwolnić i nie będzie taki przyrost jak powinien mimo ze wszystko jest ok i tylko niepotrzebnie sie mozna zmartwic [emoji6]

reklama
Podobno tak bo uwalanoa się jakiś tam płyn po pęknięciu ,który do trzech dni zalega w jajowodach. Mama ginekolog o tym kiedyś pisała.
Hm. No to skoro tylko przez kilka dni zalega w jajowodach czyli przez kilka dni jest widoczny , to jak moja ginka chce w pon w 20 dc sprawdzić czy pecherzyk pękł? Bo mówiła że mam przyjść po tyg od ostatniej wizyty i mi powie czy aby na pewno pekl

Po prostu życie Ci to wynagrodziło w postaci złotej teściowej :)
Ja
Co z ta Alterego :/ już długo się nie odzywa
Dokładnie tak jak pisze kamilaaa. Ja często odpowiadam rano albo wieczorem jak syn śpi, bo nie chce ciągle przy nim wisieć na telefonie.. długo też nadrabiamy każdy wątke więc zanim coś napiszę to trwa. Ale dzięki za Zainteresowanie :*

Super[emoji173]a brzuch boli bo sie tam w srodku wszystko rozciąga aby bylo miejsce dla lokatora[emoji7]
Duzo odpoczywaj[emoji5]
Możliwe ale lokator lokatorów nie równy. Jakbym miała porównywać te dwie ciąże to niebo a ziemia. Ale najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa. Teraz będzie mi się dłużyc do porodu... I tak zawsze na coś czekamy.

Hm. No to skoro tylko przez kilka dni zalega w jajowodach czyli przez kilka dni jest widoczny , to jak moja ginka chce w pon w 20 dc sprawdzić czy pecherzyk pękł? Bo mówiła że mam przyjść po tyg od ostatniej wizyty i mi powie czy aby na pewno pekl
Mi się wydaje , że jak pęknie pęcherzyk komórki jajowej to on się zmienia w ciałko żółte i jeśli nic takiego by się nie pojawiło tylko pęcherzyk byłby w miejscu to by pewnie wiedziała.. Ale mogę nie mieć racji

reklama
Do góry