1
185097
Gość
Warto ją trochę zbić bo wysoka prolaktyna blokuje owulacje. A norma chyba wlasnie do 29 jestJa zaś mam podwyższona prolaktyne 29,07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warto ją trochę zbić bo wysoka prolaktyna blokuje owulacje. A norma chyba wlasnie do 29 jestJa zaś mam podwyższona prolaktyne 29,07
U mnie takie cos to wgl wybryk straszny
Ja ta miałam chyba 2lata temu 50dniowy cykl, ale ja sie nawet nie skapnelam ze sie spóźnia[emoji57]dopiero jak przyszla to zobaczyłam w kalendarzyku jak dlugo jej nie było[emoji57]
Ja też w poprzednim cyklu od razu wstawałam teraz trenuje nie wstawanie ;pOoo a ja zwykle wstaje od razu i wylatuje na chusteczkę wszystko
Dlatego pewnie nic nie zaskoczyło
Dziewczyny tym sluzem to Wy się aż tak nie sugerujcie, bo u jednej sluz przed okresem moze zwiastowac ten okres a u drugiej ciążę[emoji5] organizm każdej z Nas inaczej reaguje[emoji5]
U mnie np od kilku dni mam dosc wrażliwe piersi, takie ociężałe, pełne. Jestem zmęczona i śpiąca caly czas. Mialam ciut podwyższona temperature. W środku mam taki bialy mleczy śluz...któraś z Was powie ze to objawy ciąży, a ja wiem ze to objawy okresu...bo musiał by sie zdarzyć prawdziwy cud aby to była ciąża.
Trzymam kciuki za ten kredyt , żeby Wam tam pozytywnie rozpatrzyli [emoji110]Najlepiej mieszkać samemu - ani z jednymi teściami ani z drugimi
My też bd na początku października składać wniosek o kredyt na mieszkanie , mam nadzieję, że dadzą nam i w końcu pójdziemy na swoje
Na razie mieszkamy z moją mamą i siostrą - nie jest źle, mama robi obiadki itd. ale mimo wszystko lepiej sami , bo zero prywatności , jak gdzieś wychodzimy to mama ciągle pyta gdzie idziemy i o której będziemy i to już trochę drażniące jest , a u mojego D rodziców nie mam miejsca bo siostra mieszka z "narzeczonym" i 5 dzieci , więc tam nie ma się gdzie ruszyć , ale nigdy w życiu tam bym nie poszła
Ja tak samo.. W szoku byłam [emoji23]Wchodzę patrzę co to za nazwa na jakiś inny wątek mnie przeniosło czy co
" Chcę być MAMĄ!""W oczekiwaniu na coś pięknego"
"Będę mamą"
"Staramy się i na II kreski czekamy"
"Czekamy na II kreseczki"
"Przyszłe Mamusie"
"Chcę być MAMĄ!
Ja też w poprzednim cyklu od razu wstawałam teraz trenuje nie wstawanie ;p
Trzymam kciuki za ten kredyt , żeby Wam tam pozytywnie rozpatrzyli [emoji110]
Dokładnie we własnym domu to chociaż nawet na "spokojnie" się sprzeczać można [emoji12] Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że wszystko uda się dogadać.. Przyszły rok zapowiada się wielkimi zmianami Ja tak samo.. W szoku byłam [emoji23] " Chcę być MAMĄ!"
Takie bardziej uniwersalne [emoji6]
Chociaż ta nazwa też jest fajna [emoji4]
Tak to są nasze pierwsze badania mąż zażywał przez pół roku tabletki setaloft to są leki na lekka depresje ja myśle ze kochamy się w te dni co nie trzeba mam nieregularne miesiączki robiłam wyniki i mam podwyższona prolaktyne i myśle ze to przez to te nieregularne miesiączkiNa razie spróbujcie z suplementami. To Wasze pierwsze badanie nasienia?
Ja mam u meza gorsze wyniki, ale nie uslyszalam od lekarza ze mamy od razu podchodzic do inseminacji. Wyniki mozna poprawić!
Właśnie też tak myślę. Za dużo objawów ciazowych... Więc na pewno będzie dzidzia.I ten cud pewnie już się w Tobie rozwija
Za dużo masz objawów typowo ciążowych , żeby myśleć , że jej nie ma