Nat Bluebell moze kłuje bo się ktosik zagnieżdza?
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ja mam w domu cztery i też będzie korciło..A ja byłam w rosmanie i były testy ciążowe w promocji i kupiłam dwa .... I po co teraz będą kusić
Nat Bluebell
Chyba trochę na to za wcześnie.. 3dpo.Nat Bluebell moze kłuje bo się ktosik zagnieżdza?
Nie wiem co to może być.
mnie np dzis mega klują jajnika ( tak to przynajmniej odczuwam) a dietuje się teraz troche śródziemnomorsko i czuje nacisk na jelita.....a nie chce mi sie do kibelka i juz na usg ginka mowila ze mam strasznie zapchane jelita....mam tak jakby wzdecia ale czuje jak mnie kluja jajniki dzis wlasnie...Chyba trochę na to za wcześnie.. 3dpo.
Nie wiem co to może być.
1
185097
Gość
Kaamilaaa
Ja mam tylko jeden i to ten mniej czulszy więc nie tym bardziej nie bedzie korcilo [emoji14]Ja mam w domu cztery i też będzie korciło..
No czeeesc [emoji137][emoji14]No siema[emoji41]Zobacz załącznik 899592
Nat Bluebell
Nie, to zupełnie inne odczucie, taki pulsujący ból z kłuciem i tylko w jednym miejscu.mnie np dzis mega klują jajnika ( tak to przynajmniej odczuwam) a dietuje się teraz troche śródziemnomorsko i czuje nacisk na jelita.....a nie chce mi sie do kibelka i juz na usg ginka mowila ze mam strasznie zapchane jelita....mam tak jakby wzdecia ale czuje jak mnie kluja jajniki dzis wlasnie...
Bunia1992
To trochę nam się rozjechało bo ja 5dpo i za 10 dni mam mieć okres wciąż szukam zajęcia które zabierze myśli ale do tej pory takiego nie znalazłam ;PZa 13 dni dopiero! Jestem jakiś 3dpo.
Nat Bluebell
Rozumiem doskonale! Ani praca ani wszystkie zajęcia, hobby nie pomagają. Najwyżej na chwilę zapominam.To trochę nam się rozjechało bo ja 5dpo i za 10 dni mam mieć okres wciąż szukam zajęcia które zabierze myśli ale do tej pory takiego nie znalazłam ;P
reklama
martoosia04
Rozumiem doskonale! Ani praca ani wszystkie zajęcia, hobby nie pomagają. Najwyżej na chwilę zapominam.
Przybijam piątkę. Też muszę czymś zając głowę bo do terminu @ oszaleje.