Dżasta :)
Fanka BB :)
Niestety nie pomoge, nigdy nie bralam tego [emoji52]
Ok dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź [emoji6]Ja niestety nie pomogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie pomoge, nigdy nie bralam tego [emoji52]
Ok dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź [emoji6]Ja niestety nie pomogę
Moja mama miała do 3 miesiąca ciąży niby @ ze mną w ciąży.. A, że miała już problemy z hormonami to nie widziała różnicy czy to normalny czy nie normalny @.. Więc późno się o mnie dowiedziała.. Potem miała problem z donoszeniem mnie, ale jestem [emoji6]Chodzi mi bardziej o te programy co są na faktach typu "ciąża z zaskoczenia" i na którymś wątku pisała dziewczyna historie koleżanki co.miała okres cała ciążę ale czy tak się zdarza to nie wiem , ale zwykle sa jakieś wyjątki od reguły ;P
Mi to chyba do dziś ten kalafior pozostał ;P czy to wiadomo kiedy to mija ? ;0Moze to juz ten slynny kalafior ciazowy ? [emoji14]
Najważniejsze zebys poszla na bete, sprawdz od razu proga i tsh [emoji6]
Dobrze że chociaz dzisiaj nie jest 13 no ale dobrze że udało się uniknąć psa bo auto dobrze potłuczone i psa szkoda ale często tak biegają sameNie tylko Ty... Ja zaczynam tydzień z przeziębieniem , popołudniówką i pies mi wleciał prawie pod auto[emoji43] [emoji43] [emoji43] Ale udało mi się wyhamować dobrze , że jechałam powoli ,a nie jak inne poje*** [emoji35]
Dla mnie 13 bardziej szczęśliwy niż niektóre dni w roku [emoji14]Dobrze że chociaz dzisiaj nie jest 13 no ale dobrze że udało się uniknąć psa bo auto dobrze potłuczone i psa szkoda ale często tak biegają same
W staraniach bez zmian . Dzień jak codzień.. Żadnego spadku od ciotki z Ameryki [emoji23] [emoji23] [emoji14]Co tam u was???
Ja bralam ale nie pamietam czy mnie xos bolalo. W ulotce moze pusze ze mogą występować bole podbrzusza?Dziewczyny ponawiam pytanie , bo nie dostałam odp od nikogo czy bralyscie kiedyś macmiror complex 500 dopochwowo i miałyście po nim bóle podbrzusza ?
No kurde, ja też jakoś spadku nie dostaję od nikogoW staraniach bez zmian . Dzień jak codzień.. Żadnego spadku od ciotki z Ameryki [emoji23] [emoji23] [emoji14]
A to wredne te nasze ciotki [emoji1]No kurde, ja też jakoś spadku nie dostaję od nikogo
A poza tym siedzę w pracy i zaraz idę na spacer. Do @ dwa tygodnie ...