Dobrze że jest jaśniejsza znaczy że już po owuNo dobra dziewczyny robiłam te testy owulacyjne i już przedwczoraj pod wieczór ta druga kreska była prawie taka sama jak testowa wczoraj to już były dwie grube krechy i dzisiaj zrobiłam teraz ( ale właśnie wyczytałam że powinno się je robić później więc powtorze koło 16 ) i wyszła mi już jasneijsza ta druga kreska to normalne bo tutaj mówicie że wam się dłużej utrzymuje dwie grube kreski.
reklama
Maga_ch
Fanka BB :)
Azulka ile masz tego TSH? Robiłaś też resztę hormonów tarczycowych? Ja mam Hashimoto i przerobione wszystkie tematy związane z TSH i tarczyca, więc podpowiem jakby coDziewczyny a lekarz rodzinny wypisal by mi lek na zbicie Tsh na 100% platną receptę?
Ja juz nie wiem do kogo pojsc z tym
1
185097
Gość
Mam 3,36. Oprócz tsh robilam Ft3, Ft4, Fsh, Lh, Prolaktyne, Estradiol, Testosteron i Przeciwciala Anty TPOAzulka ile masz tego TSH? Robiłaś też resztę hormonów tarczycowych? Ja mam Hashimoto i przerobione wszystkie tematy związane z TSH i tarczyca, więc podpowiem jakby co
Lu_cy
Super, a co będziesz robićMam tą robotę!
Lu_cy
Już wiem super że się udałoSuper, a co będziesz robić
1
185097
Gość
Bede pracowac w zakladzie z armatura lazienkowaSuper, a co będziesz robić
Czyli np jak facet zrobi odlew formy gipsowej umywalki to ja mam powycinac w niej otworki, wyczyscic ja i umyc
Nie musze nic dźwigać
Może to nie praca moich marzen ale lepsza tak niz zadna
Bunia1992
Powiem Ci szczerze że lepszą taka niż nabawić się w pracy ciągłych bólów żołądka przez stres.Bede pracowac w zakladzie z armatura lazienkowa
Czyli np jak facet zrobi odlew formy gipsowej umywalki to ja mam powycinac w niej otworki, wyczyscic ja i umyc
Nie musze nic dźwigać
pewnie ze tak )Bede pracowac w zakladzie z armatura lazienkowa
Nie musze nic dźwigać
1
185097
Gość
I jeszcze jest fajna opcja ze jesli przepracuje pol roku to moj maz dostanie 800 zlotych za to ze mnie zarekomendowal
Takze jestem wszystkim podekscytowana haha zobaczymy kiedy mi przejdzie
Takze jestem wszystkim podekscytowana haha zobaczymy kiedy mi przejdzie
reklama
Nat Bluebell
Poradźcie mi dziewczyny: do owu dwa dni wg Flo, nie czuję jeszcze klucia jajnika ani cycki nie bolą a test pokazuje ledwie ślad kreski. Czy może się to szybko zmienić w dwa dni czy raczej owulacja będzie później?