martoosia04
Fanka BB :)
Super, że udało ci się dostać pracę. To mega ważne i taki psychiczny spokój że ta praca jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!![emoji122]Mam tą robotę!
gratulujeMam tą robotę!
Super sprawa. Musiałaś być najbardziej przekonywujaca. Ja też pracuje z moim Mężem. Tzn. teraz mam przerwę bo jestem na wychowawczym, ale pracowaliśmy razem i było dobrze. Nie znudzilismy się sobą. My to w ogóle narzekamy że ciągle za mało czasu mamy dla siebieNie spodziewałam sie ze ja dostane! Bo oprócz mnie bylo jeszcze 6 chętnych babeczek.
No ale mam ja
Jaja by byly gdyby jeszcze teraz ciaza byla
To ja mojego męża poznałam nad morzem a jest z Warszawy i ja tez juz w niej mieszkałam z rok. I tak było nam pisane się poznać tam ;P kaDy ma swoje miejsce ;DMy z moim mężem w pracy się poznaliśmy i potem przez dwa lata jeszcze razem pracowaliśmy. Ale teraz już nasze ścieżki się rozeszły.
Ja iud wyjelam pod koniec lipcaTo ja na południu, z tym ze my dopiero zaczęliśmy. Miałam implant i wyjęłam tydzień temu
Co kraj to obyczaj wiadomo opieka jest inna, nie narzekam w sumie bo w każdym kraju jest coś nie tak i nie jest nigdzie idealnie [emoji23][emoji41]
Gratki!Mam tą robotę!
My właśnie też poznaliśmy się w pracyMy z moim mężem w pracy się poznaliśmy i potem przez dwa lata jeszcze razem pracowaliśmy. Ale teraz już nasze ścieżki się rozeszły.