reklama
1
185097
Gość
Ja otwieram drugie bezalkoholwe piwko i już mi szumi w glowie[emoji23]
HahaMój jakby się napił energetyka przed to na bank bym mu rady nie dała
Poczekaj spokojnie ja też nic nie widzę ale jak mówisz że na zdjęciu nie widać a na te widzisz to musisz być cierpliwa:*No zobaczymy. Staram się nie fiksowac chodziła widać to ciężko mi idzie
Ja właśnie się szykuje wychodzę zaraz z dziewczynami z pracy pochlac trochę tzn one bo ja pije te ziola to bezalkoholowe dziś poleciDziewczyny jakie plany na wieczór? Ja się chyba skuszę na jakieś winko w końcu jutro wolne to można poszaleć
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ja otwieram drugie bezalkoholwe piwko i już mi szumi w glowie[emoji23]
To już wiem gdzie się moje upijanie schowało! Wszystko idzie do Ciebie, bo ja się nigdy upić nie mogę  serio, mam tak mocny łeb, że butelka wina to moja średnia. Strasznie nieekonomicznie
1
185097
Gość
Łooo boze kobito! Gdzieś sie uchowała z tą mocną głową?[emoji13][emoji16]To już wiem gdzie się moje upijanie schowało! Wszystko idzie do Ciebie, bo ja się nigdy upić nie mogę  serio, mam tak mocny łeb, że butelka wina to moja średnia. Strasznie nieekonomicznie
Bunia1992
No właśnie już mi jedna osoba polecała ale coś mi w nim chyba nie podpasowalo już nie pamiętam ;P ja teraz oglądam Orange cos tam Black wciągnął mnie [emoji14]Polecam Dark[emoji7]
reklama
Bunia1992
Ja też mam niestety mocna głowę i to tak że mój mąż polega przy mnie dlatego nigdy nie pijemy razem w towarzystwie bo wstyd ;P ja po butelce wina nie czuję że wogole coś piłam taki dramat ;PTo już wiem gdzie się moje upijanie schowało! Wszystko idzie do Ciebie, bo ja się nigdy upić nie mogę  serio, mam tak mocny łeb, że butelka wina to moja średnia. Strasznie nieekonomicznie