reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja wychodze z zalozenia ze hormony można sobie zbadac nawet przed staraniami. Bo wtedy można wylapac jakies nieprawidłowości typu wysokie tsh czy prolaktyna.
Ja sama pozno zrobilam badania. Bo z mezem dalismy sobie rok na starania, takie na luzie. I dopiero w sumie w 15cs zrobilismy sobie takie gruntowne badania.

O właśnie dziewczyny miałam pytać. Czy wiecie po ilu dniach jeszcze po peknieciu pecherzyka gin widzi plyn w zatoce douglasa? Pewnie mi nie pęknie w tym miesiącu znowu ale gdyby to mam wizytę w 8 i 13 dc u mojej lekarki i dopiero w 17 dc udało mi się na NFZ do innego zarejestrować bo moja na urlop wyjezdza

O właśnie dziewczyny miałam pytać. Czy wiecie po ilu dniach jeszcze po peknieciu pecherzyka gin widzi plyn w zatoce douglasa? Pewnie mi nie pęknie w tym miesiącu znowu ale gdyby to mam wizytę w 8 i 13 dc u mojej lekarki i dopiero w 17 dc udało mi się na NFZ do innego zarejestrować bo moja na urlop wyjezdza
Kurcze nie mam pojecia...wiem jedynie ze jesli owulacja miala miejsce to ten plyn w zatoce Douglasa jest, a jesli do owulacji nie doszlo to tego plynu nie ma.
Ja w lipcu bylam u gina z wynikami mojego meza wlasnie jakos kilka dni po owulacji i mi gin mówił ze widzi ten plyn.

reklama
Kurcze nie mam pojecia...wiem jedynie ze jesli owulacja miala miejsce to ten plyn w zatoce Douglasa jest, a jesli do owulacji nie doszlo to tego plynu nie ma.
Ja w lipcu bylam u gina z wynikami mojego meza wlasnie jakos kilka dni po owulacji i mi gin mówił ze widzi ten plyn.
Kilka dni po . to może będzie sznasa jeśli pęknie chociaż nastawiam się ze nic z tego nie będzie i w październiku będę stymulowana zastrzykiem

Do góry