Ty za wcześnie a ja za późno xD teraz coś mnie jajniki bolą więc wychodzi że dziś mam owulacje, zobaczymy co test na toDokładnie za wczesnie wiem ale będę przez ten cykl robiła codziennie żeby zobaczyć z czym to się je![]()
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
To do dzieła [emoji173] [emoji2]Ty za wcześnie a ja za późno xD teraz coś mnie jajniki bolą więc wychodzi że dziś mam owulacje, zobaczymy co test na to
Męża nie ma ale wieczorem będziemy działaćTo do dzieła [emoji173] [emoji2]
Nat Bluebell
Ja też będę ale jeszcze zaczynam, moje cykle sa 31dniowe, więc teraz nie ma sensu. Zacznę za tydzień kiedy Flo pokazuje początek dni płodnychDokładnie za wczesnie wiem ale będę przez ten cykl robiła codziennie żeby zobaczyć z czym to się je![]()
Rób test i wieczorem do roboty!Ty za wcześnie a ja za późno xD teraz coś mnie jajniki bolą więc wychodzi że dziś mam owulacje, zobaczymy co test na to
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
1
185097
Gość
Mam wynik prolaktyny i jest 19,5 a w lipcu bylo niecale 13. Niby jest w normie, bo do 29 jest norma wedlug laboratorium. Ale sama nie wiem.
u Ciebie norma do 29 a u mnie do 23,3....o co tu chodziMam wynik prolaktyny i jest 19,5 a w lipcu bylo niecale 13. Niby jest w normie, bo do 29 jest norma wedlug laboratorium. Ale sama nie wiem.
1
185097
Gość
To chyba od laboratorium zaleza te normy? No nic mam lekarza w przyszlym tyg to sue dowiem co i jaku Ciebie norma do 29 a u mnie do 23,3....o co tu chodzi![]()
MasterKa
Dziewczyny, tak czytam te Wasze posty o tym jak wyglądają Waszs starania, o tym, że codziennie siw staracie. I szczerze Wam powiem, że ogromnie Wam zazdroszczę, ze macie taką możliwość. U nas w najbliższym czasie nie zapowiada się, alby byl chociaż jeden pełny cykl starań [emoji24] ale ogólnie rzecz biorąc, bardzo się cieszę, że macie taką możliwość, aby próbować jak najwięcej w danym cyklu [emoji109] z calego serca trzymam za Was kciuki [emoji173]
Załączniki
1
185097
Gość
Masterka czasami wystarczy jeden seks i bedzie ciaza! To wcale nie musi być 10 stosunkow pod rzad...no ale wiadono u jednej to zaskoczy a u drugiej nie.
reklama
MasterKa
Wiem [emoji6] ale u nas niestety tak to wygląda od początku... [emoji17]Masterka czasami wystarczy jeden seks i bedzie ciaza! To wcale nie musi być 10 stosunkow pod rzad...no ale wiadono u jednej to zaskoczy a u drugiej nie.