reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tyle ze w tej sytuacji On od poczstku nie chcial tych dzieci...ale sie godzil na starania bo żona sie upierala.
Taaa [emoji12] powiedziała na pewno, że jak nie zrobi jej dzieci to go zastrzeli. Pewnie się wystraszyl... [emoji39]
Jak ja czegoś nie chce to nikt mnie nie zmusi do tego.
Po pierwszej ciąży nie chciałam słyszeć o kolejnym dziecku przez ponad 4 lata... choc Tz już nalegal po roku. Nawet zagrozil, że odejdzie [emoji12] No proszę bardzo, drzwi otwarte... został :)

reklama
Dziewczyny coś mi się stało z flo nagle pokazało ze owulacje miałam. 3 jak miałam 28 wtedy jak byłam na działce nie rozumiem o co chodzi. I nagle pokazuje ze okres za 12 dni coś się nagle zmieniło nie rozumiem o
Co chodzi
A mierzysz temperature ? Moze z temperatur flo ci wyznaczył owu inaczej [emoji57]

IMG_2975.JPG

Załączniki

• IMG_2975.JPG
    IMG_2975.JPG
    82 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Ja tam wykupiłam pół rosmana z testów owu ;):Dzaczęłam dzisiaj chociaż wszystkie znaki na ziemi i niebie mówia że owu będzie 13go robię te testy z ciekawości czy co i kiedy pokażą
I co tam testy pokazują?

Zmykam dziewczynki starać się o fasolke mój czeka i stygnie 8-):D;)
Zrobione?? :D

Ja to kupuje 50 testów na allegro i jak nie wiedziałam co i kiedy to robiłam od 11 dnia. Tyle że nie miałam monitoringu ale czuje jak kuje mnie jajnik i zbiega się to z pozytywnym testem.
Chyba ten cykl tez tak zrobię :D mam mnóstwo testów i zacznę za tydzień, zobaczę jak to się zbiegnie z objawami.

Hej :) Czy moge dołączyć? :)
Mam 25 lat i od stycznia staramy sie z narzeczonym o maleństwo.
Niestety z tego co mówią lekarze możemy mieć problemy z zajściem z powodu dużej ilości zrostów pooperacyjnych :( Ale nie poddajemy się
Trzymam za was wszystkie kciuki :)
Witaj i powodzenia! :)

Ewelina - pewnie teraz się stresujesz ta rozmowa z partnerem [emoji12] I stąd te objawy typu mdłości.

Trochę też nie rozumiem zachowania Twojego partnera, wyraźnie mu tlumaczysz, że nie bierzesz tabletek... on sobie korzysta ile wlezie, a później zdziwiony... twierdzi, że teraz nie czas na dziecko [emoji849]

Ale to ze ma problemy nie znaczy aby raz mówić ze chce a raz ze nie chce...bo decydujac sie na dziecko bierzecie za nie pelna odpowiedzislnosc. I jeszcze nie raz pojawia sie Wam problemy i co wtedy? Tez uslyszysz "sory ale na razie nie bo mam problem"?
Ewidentnie widac ze chlopak chyba jeszcze nie dorósł do takiej decyzji.

Oo wlasnie dobrze gada, polac tej pani [emoji485]
Dobrze zeby jeszcze sie zastanowic zeby potem nie bylo ze zostanie sama z dzieckiem...

Ja co prawda nie planowalam dziecka, ex tez nie ale no jest i to ja go wychowuje (razem z tz) a ex chyba sobie mysli ze dziecko to zabawka ktora sie znudził-ok moze go nie widywac, nawet lepiej dla młodego ale jak czasem ex ma "wazniejsze wydatki" typu wycieczka za granice czy wlasnie tekst sory ale mam problem bo nie mam teraz kasy to co dziecko magicznie przestanie potrzebowac pieniedzy na jedzenie czy inne potrzeby... ?[emoji57]

Niestety z moich doświadczeń, a jestem już trochę stara :D, wynika że z facetem nigdy nie wiadomo na 100% Znam takie historie kiedy właśnie po długich staraniach gość się zawijał i znajdował kochankę albo przykład mojego ex: mieliśmy po 23 lata i świadomie bez zabezpieczenia przez ponad rok się kochalismy a on jednak udawał zaskoczenie kiedy zsszlam w ciążę. Poza tym młody wiek nam nie służył i po ośmiu latach rozstaliśmy sie, bo nie było między nami dobrze, zero bliskosci. Dlatego teraz z drugim mężem dopiero po ośmiu latach razem i kupnie domu jesteśmy gotowi na dziecko.

Doradzcie dziewczyny bo mam dylemat, jest sens żebym w 13 dc czyli dziś zrobiła test owulacyjny czy już nie warto, zastanawiam się czy nie kupic w rossmannie ale boję się że za późno już hm
U mnie to by było przed :D zrób co ci szkodzi.

Moja młodsza córka zaczęła dzisiaj gimnazjum :) czuję się staaaroooo!

Do góry