1
185097
Gość
Haha a ja zrozumiałam że od 2 czerwca się strasz już piszęno napisalam ze o 2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha a ja zrozumiałam że od 2 czerwca się strasz już piszęno napisalam ze o 2
dziękiHaha a ja zrozumiałam że od 2 czerwca się strasz już piszę
Ja tak miałam na początku tego roku. Spóźnił mi się o 10 dni [emoji33] juz miałam cichą nadzieję, że tak szybko się udało, ale niestety.kurde tak siedze w pracy i czekam na ten okres... powinnam miec w niedziele dzis juz wtorek a mnie ani nic nie boli ani sie nie czuje na ten okres..tylko cycki mi co chwile miekna i robia sie za chwile pełne......ja pierdziele znowu mi sie wszystko przesunie
na ciąże się nie czuję więc pewnie sie pojawi tylko kiedy....a najlepsze jest to ze ja w prawym jajniku mam przerosnięty pechęrzyk a co jakis czas kluje mnie lewy jajnikJa tak miałam na początku tego roku. Spóźnił mi się o 10 dni [emoji33] juz miałam cichą nadzieję, że tak szybko się udało, ale niestety.
Ale Tobie życzę, aby ten okres nie przyszedł
Przewrotność naszego organizmu jest nie do ogarnięcia [emoji33][emoji23]na ciąże się nie czuję więc pewnie sie pojawi tylko kiedy....a najlepsze jest to ze ja w prawym jajniku mam przerosnięty pechęrzyk a co jakis czas kluje mnie lewy jajnik
nooooooPrzewrotność naszego organizmu jest nie do ogarnięcia [emoji33][emoji23]
Nie. Sama chciałam żeby się zbadał. Pierwsza ciążę poronilam(uszkodzone plemniki też mogły być powodem) staramy się od kwietnia i nie wychodzi więc chciałam to sprawdzić. Dodatkowo mam jeszcze mutacje mthfr także nie jest z górkiJestem tu nowa i nie znam sutacji lekarz zalecił badania dla Twojego męża?
Witam Was wszystkie dołączam do Waszego wątku staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia od tamego roku od listopada, ale niestety nie wychodzi. Chętnie wezmę udział w tym wątku fajnie jest mieć możliwość porozmawiać z kimś, kto przeżywa to samo
[emoji4]Mi glowa dzis pęka [emoji849]
Dzięki że pytasz. Właśnie śpi. Mam nadzieję że nie będzie goraczkowala. Ciężko ja utrzymać. Jest mała ale bardzo silna. Gdybym nie była z Mężem to by nie było szans a tu aż trzy wklucia więc trochę tego było. Waży 8,5 kg. Malutko. Pani dr stwierdziła że ma atletyczna budowę ciała i zero tłuszczu. Przed bilansem dwulatka mamy zrobić badania krwi. Muszę pracować nad tym żeby więcej jadła czyli najlepiej z kuchni nie wychodzić
U mnie jeszcze 1,5 godz pracy i do domu tzn do apteki po test ciążowy i owulacyjny
Dziewczyny podawajacie dane do pierwszej strony bo mam kompa to zaraz Was dopisze[emoji5]
Wiek, o ktore dziecko sie staracie i od kiedy dokladnie[emoji5]
Nie dziwię się, popołudnie to najgorsza zmiana bo cały dzień ucieka jakoś.