reklama
Hej bo z pierwsza staralam sie 4 lata i po trzech poronieniach sie udalo a teraz od ostatniego porodu minelo 5 lat to dlugo i boje sie ze problemy powrucily nie miesiaczkuje normalnie raz mam okres raz nieWitamydlaczego myślisz że nie będzie łatwo, może akurat
![]()
Kaamilaaa
Fanka BB :)
A badania teraz jakies robilas ? Wczesniej co bylo problemem ? U ciebie byl problem czy u tz ?Wlasnie w sierpniu teraz skonczylam 33lata wiec czas goni a chcialabym trzeciemam juz dwie dziewczyny jedna 7 lat i 5 latke o ta pierwsza staralismy sie 4 lata dopiero w klinice bezplodnosci nam pomogli chodz niby lekarz sam byl w szoku ze sie udalo bo monitorowal cykl i nie widzial owulacji nio cuz cud a droga niesadzilam ze sie uda i sie udalo za to teraz nieuwazamy a jskos nie wychodzi martwie sie ze znow beda trudnosci
To faktycznie, ale musisz być dobrej myśli, nastawienie też jest ważneHej bo z pierwsza staralam sie 4 lata i po trzech poronieniach sie udalo a teraz od ostatniego porodu minelo 5 lat to dlugo i boje sie ze problemy powrucily nie miesiaczkuje normalnie raz mam okres raz nie
Ja na 100 % nie wytrzymam i będę testować wcześniej ha ha ha mam testy z allegro za chyba złotówkę od sztuki więc nie szkodaSikanie przed @ absolutnie zabronione [emoji13]
Nie teraz nierobilam badan do ginekologa ide na kontrole ale dopiero 29 wrzesnia a wczesniej bylo problemem brak owulacji albo niewystarczajaca owulacja do poczecia bo nieregularne okresy mamA badania teraz jakies robilas ? Wczesniej co bylo problemem ? U ciebie byl problem czy u tz ?
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja 3cykle twmu zamowilam kilka z allegro chyba po 1,19zl i uprzedzam sa do du** [emoji57] wychodzily mi na nich cienie przed @ [emoji57]Ja na 100 % nie wytrzymam i będę testować wcześniej ha ha ha mam testy z allegro za chyba złotówkę od sztuki więc nie szkoda![]()
A rozumiem.Nie teraz nierobilam badan do ginekologa ide na kontrole ale dopiero 29 wrzesnia a wczesniej bylo problemem brak owulacji albo niewystarczajaca owulacja do poczecia bo nieregularne okresy mam