No patrz.... Ja w tym cyklu jak robiłam to nawet cienia nie byłoJa 3cykle twmu zamowilam kilka z allegro chyba po 1,19zl i uprzedzam sa do du** [emoji57] wychodzily mi na nich cienie przed @ [emoji57]A rozumiem.
reklama
1
185097
Gość
Wlasnie dlatego nie powinno sie robic testow przed okresem! Bo wychodzą rozne dziwne cienie! A pozniej przychodzi okres i jest wielki placz bo przeciez byl cień! No i po co konu taki stres?
Dla mnie żaden stres to nie jestWlasnie dlatego nie powinno sie robic testow przed okresem! Bo wychodzą rozne dziwne cienie! A pozniej przychodzi okres i jest wielki placz bo przeciez byl cień! No i po co konu taki stres?
Jesteś pewna siebieDla mnie żaden stres to nie jestmoże inaczej do tego podchodzę niż wy bo wy długo się staracie albo u mnie powinno w miarę szybko się udać
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Racja [emoji6]Niech każda testuje sobie kiedy chce [emoji39]
Przypomnij ile sie staracie ? Nie ma cie na pierwszej stronie i nie kojarzę[emoji848]Jesteś pewna siebieteż taka byłam 3 cykle temu. Już mi przeszło
Zazdro takiego podejścia [emoji6] na poczatku tez tak myslalam [emoji14] oby u ciebie sie sprawdziło [emoji6]Dla mnie żaden stres to nie jestmoże inaczej do tego podchodzę niż wy bo wy długo się staracie albo u mnie powinno w miarę szybko się udać
My dopiero od czerwcaRacja [emoji6] Przypomnij ile sie staracie ? Nie ma cie na pierwszej stronie i nie kojarzę[emoji848]Zazdro takiego podejścia [emoji6] na poczatku tez tak myslalam [emoji14] oby u ciebie sie sprawdziło [emoji6]
No zobaczymy jak wyjdzie, naprawdę na nic się nie nastawiam, nie wyjdzie to trudno, przynajmniej na imprezę w październiku nie pójdę w ciąży hiJesteś pewna siebieteż taka byłam 3 cykle temu. Już mi przeszło
Przyznam się szczerze że trochę zaczynam mieć obawy przed drugą ciąża, stąd może to podejście, mam takie chwile zwątpienia czy może jednak nie odpuścić i nie wrócić do pracy. W ogóle dziś mam podły nastrój... Eh
Ja też.mam podły...wiem.że zaraz dostanę okres:/No zobaczymy jak wyjdzie, naprawdę na nic się nie nastawiam, nie wyjdzie to trudno, przynajmniej na imprezę w październiku nie pójdę w ciąży hi.
Przyznam się szczerze że trochę zaczynam mieć obawy przed drugą ciąża, stąd może to podejście, mam takie chwile zwątpienia czy może jednak nie odpuścić i nie wrócić do pracy. W ogóle dziś mam podły nastrój... Eh![]()
reklama
Ja jestem już po @ więc nie wiem co to za spadek nastroju, moze przez pogodę... Jeszcze mąż też taki jakiś smutny i mi się udzielaJa też.mam podły...wiem.że zaraz dostanę okres:/