Ten cykl będzie nasz!U mnie ok [emoji4] dobrze ze sie nie nastawialam na ten cykl, przynajmniej sie nie zalamalam [emoji4]
reklama
no wlasnie ja sie boje ze mi cykl sie rozreguluje bo mam rowno co 28 dni tyle tylko ze te pecherzyki nie chca pekac....a niby one sa na niepekajace pecherzyki....mialam plan zeby je pic caly cykl a w pazdzierniku juz przestac przed dostaniemn pregnylu ale ciagle sie wacham,....ehhh bo kolejny stracony cykl bedzie a tak chociaz glupia nadziejaJa piłam... I właśnie w tym samym czasie rozregulowal mi się cykl [emoji23] może to one były winne, a może nie. Ja nie polecam... żeby chociaż były dobre w smaku [emoji12]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Twoj na pewno [emoji4][emoji110][emoji110]Ten cykl będzie nasz! [emoji110]
Moj raczej nie [emoji23][emoji23]
Lovi23
Jak chcesz to pij [emoji16] Ja tylko wyraziłam swoje zdanieno wlasnie ja sie boje ze mi cykl sie rozreguluje bo mam rowno co 28 dni tyle tylko ze te pecherzyki nie chca pekac....a niby one sa na niepekajace pecherzyki....mialam plan zeby je pic caly cykl a w pazdzierniku juz przestac przed dostaniemn pregnylu ale ciagle sie wacham,....ehhh bo kolejny stracony cykl bedzie a tak chociaz glupia nadzieja
własnie bardzo dobrze ze wyrazilas... bo ja sie wacham...boje sie ze na monitoringu po tych ziolach wyjdzie cos nie tak i nie bedzie mi chciala dac pregnylu a pokladam w nim nadziejeJak chcesz to pij [emoji16] Ja tylko wyraziłam swoje zdanie
Bunia1992
Szkoda ja dzisiaj 29dc ostatni tyle trwał więc jutro lub pojutrze małpa powinna przyjsc i raczej przyjdzie no i trzeba bedzie walczyć we wrześniuNo i wlasnie zaczynam plamic takze dzis bedzie 1dc [emoji6]
Nie nastawialam sie jakos specjalnie na ten cykl wiec nie rozpaczam [emoji6]
Ruszam dalej, 13cykl starań przed nami [emoji57]
Tsylunia
A jakas bakterie mialam i musze tabsy dopochwowo brac... XDCzy ja coś przegapiłam [emoji14] jakie tabsy
Uda się wszystko... Moja szwagierka zaszla w ciaze bez problemu z tsh 3...Ja się wczoraj zalamalam, robiłam homocysteine i tsh i jest wszystko do dupy. Zaczynam tracić nadzieję że kiedyś się w ogóle uda. Ja nigdy nie miałam problemów z tarczyca
Wiesz czwmu ci pecherzyki nie pekaja???no wlasnie ja sie boje ze mi cykl sie rozreguluje bo mam rowno co 28 dni tyle tylko ze te pecherzyki nie chca pekac....a niby one sa na niepekajace pecherzyki....mialam plan zeby je pic caly cykl a w pazdzierniku juz przestac przed dostaniemn pregnylu ale ciagle sie wacham,....ehhh bo kolejny stracony cykl bedzie a tak chociaz glupia nadzieja
Kaamilaaa
Tez biore femibion, jest lepszy bo ma m.in. ta metylowana forme kwasu [emoji4]dziewczyny a powiedzcie jakie bierzecie witaminy? ja tylko femibion 0 ale zastanawiam sie nad zwyklym kwasem foliowym i reszta witamin tylko nie wiem co brac
reklama
nie mam pojęcia....robilam tylko tsh -1,850 (0,270-4,200)A jakas bakterie mialam i musze tabsy dopochwowo brac... XDUda się wszystko... Moja szwagierka zaszla w ciaze bez problemu z tsh 3...Wiesz czwmu ci pecherzyki nie pekaja???
glukoze w surowicy -92,7 (70,0-100,0)
prolaktyne -24,4 (4,8-23,3)
Lekarka uznala ze wyniki mam dobre nie ma sie czym przejmowac...chociaz mnie ta prolaktyna zastanawiala....no i potem stwierdzila ze mi nie pekaja i trzeba bedzie podac pregnyl