jestem z okolic Zielonej Góry mam 6-latka i od 3 cykli staramy sie o drugie ale lekarka podejrzewa cykle bezowulacyjne.....pecherzyk rosnie powoli bo tylko 1mm dziennie i jest w koncowym efekcie przestarzaly.....Powiedz cos o sobie[emoji5]
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Hej i tu [emoji6]jestem z okolic Zielonej Góry mam 6-latka i od 3 cykli staramy sie o drugie ale lekarka podejrzewa cykle bezowulacyjne.....pecherzyk rosnie powoli bo tylko 1mm dziennie i jest w koncowym efekcie przestarzaly.....
Lekarka chce ci wlaczyc cos na pekniecie pecherzyka czy jeszcze obserwuje ?
Nat Bluebell
Ja się wczoraj zalamalam, robiłam homocysteine i tsh i jest wszystko do dupy. Zaczynam tracić nadzieję że kiedyś się w ogóle uda. Ja nigdy nie miałam problemów z tarczyca
Spokojnie, leki wszystko powinny szybko ustawić. Ostatnio co druga chyba na problemy z tarczycą.
Ja wiem kiedy mam owulacje bo mam chcice xD jak widzę śluz plodny i do tego ból w podbrzuszu to wiem o co chodzi zaraz
Ja też tak mam i wcześniej oba razy sprawdziło się zobaczymy co tam u mnie na stare lata będzie
No i wlasnie zaczynam plamic takze dzis bedzie 1dc [emoji6]
Nie nastawialam sie jakos specjalnie na ten cykl wiec nie rozpaczam [emoji6]
Ruszam dalej, 13cykl starań przed nami [emoji57]
Cholera, no trudno!
@Agressiva
To, dobry pomysł znaleźć lekarza o podwójnej specjalizacji. Ułatwi znalezienie problemu.
Dzisiaj 31 dc, cycki nadal bolą i dalej czekam co z tego wyniknie.. Jeszcze z 4 dni wg Flo.
chce mnie jeszcze we wrzesniu poobserwowac na monitoringu i od pazdziernika Pregnyl....a ja sie zastanawiam nad ziolami ojca sroki pila ktoras z Was? juz nawet czekaja na mnie w szafce alw nie jestem do konca do nich przekonana choc niby po nich dwie osoby u mnie w pracy po dluuugich staraniach zaszly.....Hej i tu [emoji6]
Lekarka chce ci wlaczyc cos na pekniecie pecherzyka czy jeszcze obserwuje ?
D
Deleted member 182168
Gość
Hej dziewczyny matko ile stron do nadrobienia jak tam samopoczucia
Kaamilaaa
A to tak po prostu apka ci wyznacza kiedy @ ?Spokojnie, leki wszystko powinny szybko ustawić. Ostatnio co druga chyba na problemy z tarczycą.
Ja też tak mam i wcześniej oba razy sprawdziło się zobaczymy co tam u mnie na stare lata będzie
Cholera, no trudno!
@Agressiva
To, dobry pomysł znaleźć lekarza o podwójnej specjalizacji. Ułatwi znalezienie problemu.
Dzisiaj 31 dc, cycki nadal bolą i dalej czekam co z tego wyniknie.. Jeszcze z 4 dni wg Flo.
U mnie flo pokazuje ze jutro ma byc @, moj kalendarzyk ze wczoraj miala byc ale to wiadomo ze tym dwóm nie ufam bo to tylko na podstawie dlugosci cykli wylicza [emoji6]
A ovufriend dobrze pokazuje ze dzis ma byc @ bo mam tam zaznaczona owu na wykresie [emoji4]
Slyszalam o nich ale nie stosowalam [emoji57]chce mnie jeszcze we wrzesniu poobserwowac na monitoringu i od pazdziernika Pregnyl....a ja sie zastanawiam nad ziolami ojca sroki pila ktoras z Was? juz nawet czekaja na mnie w szafce alw nie jestem do konca do nich przekonana choc niby po nich dwie osoby u mnie w pracy po dluuugich staraniach zaszly.....
Kaamilaaa
U mnie ok [emoji4] dobrze ze sie nie nastawialam na ten cykl, przynajmniej sie nie zalamalam [emoji4]Hej dziewczyny matko ile stron do nadrobienia jak tam samopoczucia
Lovi23
Ja piłam... I właśnie w tym samym czasie rozregulowal mi się cykl [emoji23] może to one były winne, a może nie. Ja nie polecam... żeby chociaż były dobre w smaku [emoji12]chce mnie jeszcze we wrzesniu poobserwowac na monitoringu i od pazdziernika Pregnyl....a ja sie zastanawiam nad ziolami ojca sroki pila ktoras z Was? juz nawet czekaja na mnie w szafce [emoji14] alw nie jestem do konca do nich przekonana choc niby po nich dwie osoby u mnie w pracy po dluuugich staraniach zaszly.....
reklama