reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Oj aż mi się przypomniało jak moje cykle były takie dluuuugie... 45 dni najdłuższy... tylko, że wtedy byłam bez owulacji. :/
A Ty masz potwierdzona owulacje monitoringiem ? Jeśli nie to ja bym to sprawdziła
Jeszcze nie było o tym rozmowy w gabinecie, za 2 tyg mam wizytę i na pewno poruszę ten temat, dzięki! :)

reklama
Ale mnie caly dzien mdli [emoji849] okropnosc [emoji52]
Jestem z siebie dumna, wreszcie porzadnie napisałam wniosek do sądu, troche tego wyszło [emoji57]

Kurcze, faktycznie długo.. Życzę cierpliwości :)

Witam i pozdrawiam!
Współczuję takich długich cykli, przy staraniach to niefajnie za to okres rzadziej ;)
Już mi jej brakuje ;c. Testy raczej powinny już wyjść. Więc chyba pora na wizytę u lekarza, bo po tej laparoskopii to lepiej sprawdzić. Jutro na szczęście wolne w pracy, więc robię dzień dla siebie [emoji7]

reklama
Do góry