D
Deleted member 182168
Gość
Za mna 44cs i narazie sie nie zapowiada na owocny cykl
Mnie tak bolą jajniki ze to szok [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za mna 44cs i narazie sie nie zapowiada na owocny cykl
Dobry znak [emoji1]Mnie tak bolą jajniki ze to szok [emoji20]
To Ty jesteś z tych największych szczęśliwców co się udaje za pierwszym razem ;P u nas w 4 cykluOd razu się udało, teraz powiem szczerze nie wiem jak będzie, mam nadzieję że ten miesiąc będzie owocny a wy?
Dobry znak [emoji1]
Pytanie czy teraz znowu mi się uda a kiedy testujesz, bo ty jakoś niedługo do terminu @To Ty jesteś z tych największych szczęśliwców co się udaje za pierwszym razem ;P u nas w 4 cyklu
Po bronergonie naprawde dobrze ale biore po pol tabletki. Jakies 8 lat temu bralam po jednej i rano mglosci byly straszne. Teraz jest naprawde ok, troszke mnie mdli rano jezeli przez kilka dni zapomne o rabsach i po tym okresie znow biore ale szybko przechodzi.Witaj i sie rozgosc
Skad jestes? Jak sie czujesz po bromergonie?
Ja musze w przyszlym miesiącu zbadac wszystkie prl, tsh, itd..Po bronergonie naprawde dobrze ale biore po pol tabletki. Jakies 8 lat temu bralam po jednej i rano mglosci byly straszne. Teraz jest naprawde ok, troszke mnie mdli rano jezeli przez kilka dni zapomne o rabsach i po tym okresie znow biore ale szybko przechodzi.
Dziewczy a czy ktoras z was wysylala partnera na badania? Dla mnie to nastepny krok bo poza prolaktyna wydaje sie ze ze mna wszysko ok
Miala podwyzszona, brak objawow chociaz w sumie ciezko powiedziec bo zyje z tym tyle lat. Mam powyzej normy ale nie jakos strasznie powyzej a ze chce zajsc w ciaze lekarz zdecydowal zebym brala polowke. Wiem ze przez prolaktyne czasem nie dochodzi do owulacji jednak ja tobilam testy a nawet zdarzylo mi sie byc na usg i lekarz dokladnie mowil zeby sie starac za 2 dni bo jest duza szansa. No i nic. Dlatego juz wywieram presje na meza zeby sie w koncu przebadal. @ powinna byc za 3 dni, zobaczymy ale czuje ze bedzie @ a nie dwie kreski.Ja musze w przyszlym miesiącu zbadac wszystkie prl, tsh, itd..
I wtedy tez tz pojdzie na badanie [emoji6]
A powiedz mi ten bromergon to na zbicie prolaktyny bierzesz, tak ? Masz/miałaś jakies objawy ze jest podwyzszona ?
U mnie @ tez za 3 dni [emoji57] oby do ciebie nie przyszla [emoji6]Miala podwyzszona, brak objawow chociaz w sumie ciezko powiedziec bo zyje z tym tyle lat. Mam powyzej normy ale nie jakos strasznie powyzej a ze chce zajsc w ciaze lekarz zdecydowal zebym brala polowke. Wiem ze przez prolaktyne czasem nie dochodzi do owulacji jednak ja tobilam testy a nawet zdarzylo mi sie byc na usg i lekarz dokladnie mowil zeby sie starac za 2 dni bo jest duza szansa. No i nic. Dlatego juz wywieram presje na meza zeby sie w koncu przebadal. @ powinna byc za 3 dni, zobaczymy ale czuje ze bedzie @ a nie dwie kreski.