1
185097
Gość
Nooo ze mna to byś nie popila bo ja zaraz bym odpadlaOooo szybki dymek masz[emoji4] [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ze mna to byś nie popila bo ja zaraz bym odpadlaOooo szybki dymek masz[emoji4] [emoji4]
Dokladnie[emoji12]Haha upic i wykorzystac [emoji13] [emoji13]
Moj gra [emoji6]Moj sie szykuje do pracy bo akurat wstal [emoji13]
A mam zakaz przez te tabsyy[emoji20]
Ja mam ochote na kielbase gotowana z musztarda francuską mniaamm pewnie zarz sobie zrobie [emoji3]Zaraz "Marsjanin" uwielbiam ten film[emoji173]
W ogole to zjadlambym teraz mielonego z mizeria i takimi ziemniaczkami mlodymi z koperkiem bozeee ale mam smaka[emoji16]
Zawsze przed okresem uaktywniaja mi sie takie smaczki[emoji16]
Na mojego mlodego na szczęście jakos te pluszaki nie działały [emoji6] ma 4 ale tylko dlatego ze dostal od babci [emoji6]Bylam dzis w biedronce i widziałam te Słodziaki. No ok ładne te pluszaczki ale duzo mniejsze niż te Świeżaki! Ale i tak bede zbierać chociaż na jednego naklejki[emoji16]
Juz mam 6[emoji16] jeszcze tylko 44[emoji23]
Facet przed Nami robil zakupy i wyobrazcie sobie ze dostal 48 naklejek[emoji38]
Gdzie tam ja w trakcie @ więc absolutnie teraz czekam aż się skończy i atak dopieroWszystkie sie bzykaja? Taka cisza?[emoji16]
To maz ma z tb dobrze [emoji23]Dokladnie[emoji12]
Nie jestem stworzona do picia[emoji23]
Cieszę się że się udało i nie musicie czekać na kolejne próby długo się staraliscie o pierwszą dzidzię ?Gdzie tam [emoji14] ja w trakcie @ więc absolutnie [emoji14] teraz czekam aż się skończy i atak dopiero
Od razu się udało, teraz powiem szczerze nie wiem jak będzie, mam nadzieję że ten miesiąc będzie owocny a wy?Cieszę się że się udało i nie musicie czekać na kolejne próby długo się staraliscie o pierwszą dzidzię ?
To maz ma z tb dobrze [emoji23]