reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Buuu tylko straciłam nerwy na meczu 1-4 dla. Wisły Płock poprostu maskara a z innej beczki te słodkie maleństwa siedzące na mną i moim chłopakiem śpiewające. Legijne przyśpiewki. Urooooczo

Ja urodziłam w wieku 25 lat. Fakt, towarzystwo się wtedy troszeczkę wykruszyło, ale prawdziwe, solidne, zaufane znajomości przetrwały wszytko. baby blues, to że synu zawsze był wymagający, że padałam na pysk, że szybko wracalam do domu że spotkan, że miałam w domu bajzel...

ja miałam poczucie, że świat mi się skończył razem z dzieckiem, bo synu był bardzo wymagający i przez to codziennie padałam na pysk, starałam się być perfekcyjna, aż siadła mi psychika. Jak się podniosłam, doszłam do wniosku, że z dzieckiem nie trzeba być więźniem we własnym domu, że nic nie musi być perfekcyjne i że ja muszę być szczęśliwa. Zeszło mi na to jakieś 3-4 lata... Stąd teraz starania

reklama
Poczytalam trochę o tym "kwasie" na drugim wątku.
Dla jasności dziewczęta, założyłam ten wątek dla zarówno nowych staraczek, jak i tych które mają prpblem aby gdzieś dołączyć. Sama jakieś 2 miesiące temu założyłam tu konto i chciałam dołączyć do kilku staraczkowych wątków, ale moje posty po prostu tam przepadły. Z reguly na takich wątkach jest juz zgrana paczka dziewczyn, i zwyczajnie jest trudno odnalezc sie komus nowemu. Wiec odpuściłam sobie forum w ogole. Ale teraz wróciłam, z nowym kontem, i z nowym wątkiem:)
Mam nadzieję ze tutaj nie będzie takich atrakcji jak tam.
Pamietajmy aby szanowac siebie i innych, bo kazdy ma prawo do swoich wypowiedzi:)

No dokładnie tak samo jak ja, nie dałam rady wpasować się w wątek

Judzia, 8Ania8, Net Bluebell, aldona89 i Agatki ile macie lat dziewczeta?:)

Net Bluebell, aldona89, 8Ania8, Lowi23 o ktore dziecko sie staracie?:)

8Ania8, Net Bleubell, aldona89 od kiedy sie staracie?:)

Dane potrzebne do aktualizacji pierwszej strony:laugh2:

Mam 37 lat
Trzecie dziecko
1 cykl teraz, czyli sierpień 2018

No i mam ponad 30 do tyłu przez dwa dni! :D
Wyjechałam na weekend, zasadniczo bez zasięgu a tu już tyle napisane!
Spróbuję nadrobić...

Do góry