reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dokaldnie. Wiec trzymam kciuki a po jutrze i po po jutrze mam dosyć ciężkie poranki
Pon - egzamin poprawkowy z matematyki
Wt - egzamin praktyczny na prawo jazdy
[emoji33][emoji33]
Boże jak sobie moj egzamin przypomne[emoji23] za 3 razem zdalam.
Najwazniejsze mysl logicznie i uwaznie wszystko obserwuj. Bo na jazdach wiesz ze masz obok instruktora, a na egzaminie tak jakby Ty za wszystko odpowiadasz. Wiec musisz byc mega skupiona.
Ja zdalam 7 czerwca, o 15 mialam egzamin[emoji5]

Boże jak sobie moj egzamin przypomne[emoji23] za 3 razem zdalam.
Najwazniejsze mysl logicznie i uwaznie wszystko obserwuj. Bo na jazdach wiesz ze masz obok instruktora, a na egzaminie tak jakby Ty za wszystko odpowiadasz. Wiec musisz byc mega skupiona.
Ja zdalam 7 czerwca, o 15 mialam egzamin[emoji5]

Ja podhcodze teraz 2 raz bo wjeżdżałam na toruńska i samochód za mną mnie przepuszczał samochód za nim wyprzedzał mi się kończył ps i samochody z toruńskiej tez. Były już blisko i nie pomyślałam przez co musilam mnie złapać za kierownice [emoji33][emoji24]

A slyszalyscie o tym wypadku na egzaminie na prawo jazdy? Co dziewczyna sie na torach zatrzymala i pociag jechal? Instruktor wyskoczyl z auta. Ona nie[emoji37]

reklama
Ja podhcodze teraz 2 raz bo wjeżdżałam na toruńska i samochód za mną mnie przepuszczał samochód za nim wyprzedzał mi się kończył ps i samochody z toruńskiej tez. Były już blisko i nie pomyślałam przez co musilam mnie złapać za kierownice [emoji33][emoji24]
Ze stresu mozna nawet na najprostszej czynnosci nie zdac niestety

Do góry