reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

zobaczymy!! teraz czy za miesiac czy za dwa czy nawet trzy:) musimy przeciez tez stoimy w kolejce po dzidziulka:D
Ja trzymam za Was bardziej kciuki i ogromnie się cieszę z każdych kolejnych || kresek[emoji110] [emoji110] U mnie jeszcze rok, nie bedziemy czekać do dwóch... Nie mam co zwlekać.. Szczególnie że u mnie coraz więcej kłopotów zdrowotnych mniejszych lub większych.. Więc rok 2020 moim rokiem ..
Cholera jak to głupio brzmi.. Wy już działacie ,a ja ehh....

reklama
@Kaamilaaa @Nat Bluebell jestem Wami tak podekscytowana ze zapytam : jaki mialyscie sluz?:D bo ja mam taka posuche ze tragedia
Duzo białego sluzu takiego wodnistego [emoji14] no nie wiem jak to opisac [emoji14]
Dziękuję dziewczyny :) [emoji173]️
U mnie 29dc, 12dpo i chociaż wiem skąd te bóle wszystkiego :D nieźle już tam rozrabia!
U mnie dzis 30dc ale nie wiem ile dpo [emoji14]
No i mnie nic nie boli tylko cycki mam taaakie wielkie [emoji23]

Duzo białego sluzu takiego wodnistego [emoji14] no nie wiem jak to opisac [emoji14]U mnie dzis 30dc ale nie wiem ile dpo [emoji14]
No i mnie nic nie boli tylko cycki mam taaakie wielkie [emoji23]
to u mnie kicha bo ja mialam troche tego biełego sluzu ale powiazalam to z infekcja....infekcja przeszla i sluz tez sobie poszedl...:( a kazda sie mnie pyta czy mam duzo sluzu.....:(

Ja sobie nie wyobrażam życia bez kawy. W ciąży ograniczałam się do dwóch słabych dziennie. Teraz nie wiem jakby to było, bo uwielbiam kawę i piję ją częściej niż herbatę. Ale to rozpuszczalna, to tłumaczę sobie, że i tak słaba :)

Najpierw niech dzidziusia dostaną te co tu długo się starają. Nie mam nic przeciwko. My w tym cyklu mocno stawiamy na badania, a ja się uda - super.

Dzisiaj zaobserwowałam u siebie książkowy śluz przezroczysty ciągnący taki jak białko jaja kurzego ,w szoku jestem bo ostatnio wodnisty tylko miałam , teraz jeszcze bardziej na ten cykl się nastawiłam i mam nadzieję że zaskoczy wkoncu [emoji16]

Dzisiaj zaobserwowałam u siebie książkowy śluz przezroczysty ciągnący taki jak białko jaja kurzego ,w szoku jestem bo ostatnio wodnisty tylko miałam , teraz jeszcze bardziej na ten cykl się nastawiłam i mam nadzieję że zaskoczy wkoncu [emoji16]
Co by się zgadzało bo wczoraj pik na testach miałam a ja już myślałam że ze mną coś nie tak jest [emoji6]

reklama
a mnie nic nie boli:( az sie boje test robic....chyba jzui poczekam do miesiączki:p
Nie musi boleć :) ile masz do @?
Ja normalnie nadal kawę pije
Ja też kawę do dwóch dziennie pijam i będę nawet położna mi zalecila, bo mam tak niskie ciśnienie :p
Nat a jakiej długosci masz cykle?
31dni, dlatego test jeszcze jasny
A u mnie wczoraj na teście ovu pik z tym że zdjęć nie umiem robić j rozmazane mi wychodzi [emoji58] , we wtorek ,czwartek i jutro [emoji173]️ więc też liczę na ten cykl i mam nadzieję że się uda [emoji6]
Owocnych działań! :D przesyłam ciążowe zarazki :)
Taka fala tutaj, że zaczęłam się zastaawiać czy nie zrobić jutro bety bo i tak idę na proga :) Ale tłumaczę sobie, że to bez sensu bo będę 6 dpo dopiero.
No jeszcze trochę za wcześnie, ja mam 12dpo

Hahahah a nie mowilam ze ciaza! Bardzo mocno Cie sciskam:) Ktory dzis masz dc i kiedy miala byc @?
No wyczułaś! 29dc przy 31 dniowych :)
A wiesz , że wczoraj miałam Ci pisać, że jajnik boli bo progesteron się produkuje [emoji16] Ale skasowalam, bo stwierdziłam że to głupie... [emoji16] wyczulam!
Ha! No widzisz a ja się zawsze martwię jak mnie coś boli ale nie wiem dlaczego :p

@Kaamilaaa @Nat Bluebell gratulacje dziewczyny przełamalyscie zła passę trzymam kciuki za was a po @ zabieram się znowu do pracy 8-)
Kochana, ja wiem że Ci się zaraz uda! :) Teraz muszę was wszystkie pozarażać!

Gratuluję kolejnym szczesciarom :) życzę spokojnych 9 miesięcy :)
Ja też się pokusiłam na test ale u mnie dobrej passy nie było niestety także czekam na okres i zaczynam walkę od początku
:( szkoda ale oby to czekanie nie trwało za długo!

@Kaamilaaa @Nat Bluebell jestem Wami tak podekscytowana ze zapytam : jaki mialyscie sluz?:D bo ja mam taka posuche ze tragedia
Dziękuję ❤️ śluzu sporo i raczej biały no i ta szyjka tak wysoko!
Gratulacje !!! Boże co za radość dzisiaj [emoji7] [emoji173] Rośnijcie zdrowo.. Spokojnych 9 miesięcy !

Kurde dziewczyny aż Wam zaczęłam zazdrościć ! Też bym chciała już widzieć takie piękne || kreski [emoji4]
Dziękuję ❤️ przesyłam zarazki!

Do góry