reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jakieś objawy na @ ? Testujesz jutro ?
Znam ten ból popijaj żurawine i jakiś kanforek na rozgrzanie lub ciepłe kąpiele.. Mi przynosiło ulge.. Zdrówka
Witaj [emoji6] Życzę ujrzenia || kreseczek jak najszybciej
Czekasz na @ czy początek cyklu ?
Zatestuje w weekend jak @ nie przyjdzie.... Tylko mnie nie boli tylko często biegam siusiu średnio co 30 min co u mnie nie jest normalne.... A objawów nie mam żadnych ani na @ ani na dzidzie... 10cs to już nie mam objawów na nic....

Póki co bez badań i na luzie, miałam nadzieję, że uda się od razu[emoji34] Ale jak do końca grudnia nie wyjdzie to zaczniemy badania... chociaż mam nadzieję, że jednak się uda :-)
Bądź dobrej myśli [emoji6] Trzymam kciuki
Wiesz jak to mówią nie odrazu Kraków zbudowano.. Na Ciebie też przyjdzie czas i zobaczysz || kreski
Zatestuje w weekend jak @ nie przyjdzie.... Tylko mnie nie boli tylko często biegam siusiu średnio co 30 min co u mnie nie jest normalne.... A objawów nie mam żadnych ani na @ ani na dzidzie... 10cs to już nie mam objawów na nic....
Żurawina przepłuka ewentualne bakterie z pęcherza, to chociaż nie będziesz musiała tyle biegać do wc..
Czasami brak objawów nic nie znaczy.. Trzymam kciuki jednak za ten cykl [emoji110]

Ja sobie humor musiałam poprawić[emoji23]
20180924_184224~2.jpg

Załączniki

• 20180924_184224~2.jpg
    20180924_184224~2.jpg
    89,9 KB · Wyświetleń: 131
U mnie tak było w zeszłym i tym cyklu. I okazało sie ,z ciaza zagniezdzenia a później rozkurczanie się macicy tak kłuje. Ale to zależy jak masz przed okresem, bo ja nigdy nie maialm objawów na okres. A juz nie czułam na pewno klucia czy bólu.
Ja nigdy nic takiego nie mialam przed okresem. Ale test ujemny wiec pozostaje czekac do @[emoji5]

reklama
Do góry