reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja tez sie nie czuje ani ciążowo ani okresowo. Moze gdybym nie wiedziala ze maz ma slabe wyniki i ze mamy z tym problem to pewnie bym w ta ciaze uwierzyła. A tak pozostaje mi czekać do terminu okresu[emoji5]

U mnie planowo tez 5 dni do okresu[emoji4]
Czujesz sie ciążowo?[emoji5]
Dzisiaj to jakby młody bóg we mnie wstąpił tyle Energi ;)ale tak ogólnie to objawy chyba bardziej na @ bolą piersi brzuch kłuje takie mam duże sutki i brązowe brodawki ale już w zeszłym miesiącu sądziłam że to ciążowe objawy i przyszedł @ także teraz czekam co mam być to będzie Chociaż test z szafki w łazience zerka na mnie co chwilę 8-):D

Dzisiaj to jakby młody bóg we mnie wstąpił tyle Energi ;)ale tak ogólnie to objawy chyba bardziej na @ bolą piersi brzuch kłuje takie mam duże sutki i brązowe brodawki ale już w zeszłym miesiącu sądziłam że to ciążowe objawy i przyszedł @ także teraz czekam co mam być to będzie Chociaż test z szafki w łazience zerka na mnie co chwilę 8-):D
A u mnie wrecz odwrotnie. Nie mam na nic sil. Zrobilam salatke tylko i juz w trakcie mi sie jej robic nie chciało[emoji23] tylko bym lezala w lozku[emoji23]

Średnio kilka razy dzienne dotykam moich cycków i sprawdzam czy nadal bolą i są wrażliwe[emoji23]
Mam juz rezerwować sobie miejscówkę w psychiatryku?[emoji23][emoji3][emoji13]

reklama
Ktoś tu wczoraj pisał że 500 stron napisane a to już dawno nieaktualne :)u mnie dzisiaj taka pogoda że na moto polatalismy trochę u mnie 5 dnie do @o_O
Zazdroszczę pogody! :D I tych 5 dni ;) bo ja mam 10 o_O

Średnio kilka razy dzienne dotykam moich cycków i sprawdzam czy nadal bolą i są wrażliwe[emoji23]
Mam juz rezerwować sobie miejscówkę w psychiatryku?[emoji23][emoji3][emoji13]

To ja w pokoju obok [emoji23][emoji23][emoji23] robię tak samo!
Ja to samo!  w dodatku lewy boli bardziej 8-) i to już nie wiem czemu w ogóle. Normalnie przed @ mnie bolą, ale to jeszcze 10dni, wiec nie kumam czemu. :confused:

Do góry