reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Też mam psa [emoji6] Nie da się przy niej smucić i to największa wartość dodatnia [emoji16]
Też mam psiaka i fakt daje radość wcześniej jak syn moj był mały też mielismy psa który tak pilnował małego jak np spał na balkonie w wózku a ja coś robiłam w domu i mały zaczynał płakać pies odrazu przylatywał i dawał znać :)

zaczynam sie stresowac przed dzisiajesza wizyta....boje sie ze pecherzyk bedzie kolejny miuesiac przerosniety i bede musiala brac hormony :(

zaczynam sie stresowac przed dzisiajesza wizyta....boje sie ze pecherzyk bedzie kolejny miuesiac przerosniety i bede musiala brac hormony :(
Po co na zapas się zamartwiac ach my kobity tak mamy że zawsze ale to zawsze musimy się martwić a później się okazuje że wszystko jest ok i człowiek mówi po co ja się tak zamartwiałam ale taka nasza natura

marzy mi sie taka mala psinka :) oby szybko byla ciaza:D
Trzymam kciuki mocno za to [emoji5]
Nie denerwuj się, tym razem może się udać... A jeśli trzeba będzie brać hormony to pamiętaj, że w ważnej sprawie , bo to Wam pomoże w poczęciu malucha ! Głowa do góry [emoji8]

reklama
Do góry