Julia198805
Fanka BB :)
Parenton od 2 miesięcyJakie tabletki tz bierze ?
I od jak dawna ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Parenton od 2 miesięcyJakie tabletki tz bierze ?
I od jak dawna ?
Też mam psiaka i fakt daje radość wcześniej jak syn moj był mały też mielismy psa który tak pilnował małego jak np spał na balkonie w wózku a ja coś robiłam w domu i mały zaczynał płakać pies odrazu przylatywał i dawał znaćTeż mam psa [emoji6] Nie da się przy niej smucić i to największa wartość dodatnia [emoji16]
Będzie dobrze[emoji5]zaczynam sie stresowac przed dzisiajesza wizyta....boje sie ze pecherzyk bedzie kolejny miuesiac przerosniety i bede musiala brac hormony
Po co na zapas się zamartwiac ach my kobity tak mamy że zawsze ale to zawsze musimy się martwić a później się okazuje że wszystko jest ok i człowiek mówi po co ja się tak zamartwiałam ale taka nasza naturazaczynam sie stresowac przed dzisiajesza wizyta....boje sie ze pecherzyk bedzie kolejny miuesiac przerosniety i bede musiala brac hormony
Niestety nie wiem co to za specyfik [emoji848] chyba malo popularny..Parenton od 2 miesięcy
Trzymam kciuki mocno za to [emoji5]marzy mi sie taka mala psinka oby szybko byla ciaza
Nie denerwuj się, tym razem może się udać... A jeśli trzeba będzie brać hormony to pamiętaj, że w ważnej sprawie , bo to Wam pomoże w poczęciu malucha ! Głowa do góry [emoji8]zaczynam sie stresowac przed dzisiajesza wizyta....boje sie ze pecherzyk bedzie kolejny miuesiac przerosniety i bede musiala brac hormony
Tak slabe moze właśnie do 3 będzie owocnyNiestety nie wiem co to za specyfik [emoji848] chyba malo popularny..
A wiesz ze spermatogeneza trwa 3 miesiace ? Twoj tz musi jeszcze troche je brac zeby byl jakis efekt [emoji57]
A wyniki nasienia mieliscie slabe ?
hehe to prawda....Po co na zapas się zamartwiac ach my kobity tak mamy że zawsze ale to zawsze musimy się martwić a później się okazuje że wszystko jest ok i człowiek mówi po co ja się tak zamartwiałam ale taka nasza natura
:*Trzymam kciuki mocno za to [emoji5] Nie denerwuj się, tym razem może się udać... A jeśli trzeba będzie brać hormony to pamiętaj, że w ważnej sprawie , bo to Wam pomoże w poczęciu malucha ! Głowa do góry [emoji8]