reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny mam troszkę inne pytanie. Ostatnio sporo czytam o zajsciu itp i napotkałam w wypowiedziach, że dziewczyny po przytulaniu leżą z pupą do góry, aby pomóc plemnikom dotarcie gdzie trzeba. Czy wy też tak robicie? [emoji4][emoji4][emoji4]

Myślę ze w Conceive Plus warto zainwestowac. Bo raz że jest super na problemy z "poślizgiem", a dwa ze sprzyja plemnikom, ulatwia im dotarcie do celu, wspomaga ruchliwosc:) Ja żel mam już od 2 cykli i spokojnie wystarczy mi go jeszcze na 3 cykle:)
Mialam kilka innych zeli i kazdy dolownie powodowal u mnie podraznienia

Dziewczyny mam troszkę inne pytanie. Ostatnio sporo czytam o zajsciu itp i napotkałam w wypowiedziach, że dziewczyny po przytulaniu leżą z pupą do góry, aby pomóc plemnikom dotarcie gdzie trzeba. Czy wy też tak robicie? [emoji4][emoji4][emoji4]
Niby czytalam ze taka pozycja wale nie ułatwia zajścia ta z nogami w górze:) ze to mit:) ze wystarczy po prostu tylko poleżeć po stosunku te 10-15 min i tyle:) ale ja czasami zarzucalam nogi do góry bo ze mnie wszystko wylatywalo, ale odkad stosuje zel nic nie wylatuje:) magia:)

reklama
Do góry