reklama
Dziewczyny mam troszkę inne pytanie. Ostatnio sporo czytam o zajsciu itp i napotkałam w wypowiedziach, że dziewczyny po przytulaniu leżą z pupą do góry, aby pomóc plemnikom dotarcie gdzie trzeba. Czy wy też tak robicie? [emoji4][emoji4][emoji4]
1
185097
Gość
Myślę ze w Conceive Plus warto zainwestowac. Bo raz że jest super na problemy z "poślizgiem", a dwa ze sprzyja plemnikom, ulatwia im dotarcie do celu, wspomaga ruchliwosc Ja żel mam już od 2 cykli i spokojnie wystarczy mi go jeszcze na 3 cykle
Mialam kilka innych zeli i kazdy dolownie powodowal u mnie podraznienia
Mialam kilka innych zeli i kazdy dolownie powodowal u mnie podraznienia
Ja też mam ze sklepu playJa mam ze sklepu pley
Dżasta :)
Fanka BB :)
No właśnie mi sie kojarzy , ze dziewczyny pisały , ze jak przed terminem @ lub w terminie jest biały śluz tzn że jakaś tam fasolka się zalęgła [emoji7]Śluz jest biały i podczas kąpieli jak tam się myje to jakby nitka tego śluzu taka galaretowata
1
185097
Gość
Niby czytalam ze taka pozycja wale nie ułatwia zajścia ta z nogami w górze ze to mit ze wystarczy po prostu tylko poleżeć po stosunku te 10-15 min i tyle ale ja czasami zarzucalam nogi do góry bo ze mnie wszystko wylatywalo, ale odkad stosuje zel nic nie wylatuje magiaDziewczyny mam troszkę inne pytanie. Ostatnio sporo czytam o zajsciu itp i napotkałam w wypowiedziach, że dziewczyny po przytulaniu leżą z pupą do góry, aby pomóc plemnikom dotarcie gdzie trzeba. Czy wy też tak robicie? [emoji4][emoji4][emoji4]
Zgadzam się czyli jest cos (ktoś) na rzeczy skoro taki śluz [emoji5]na @ zwykle jest sucho , wiec wiesz
1
185097
Gość
Tez sie spotkalam z tym ze jak jest duzo sluzu przed okresem to może to świadczyć o tym ze sie udalo:*
reklama
Ja mam w tel sklep Play i tam znalazłam tą apkeA mam pytanie. Jak pobrać apke bb na telefon? Bo szukałam na App Store i nie mogłam znaleźć