reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny bo ja już wariuje. Test pokazał te kreseczki. @ się spóźnia zamiast niej dużo śluzu. Boje się ze to nie ciąża a jakieś choróbsko.
A śluz jaki jest ? Zwykle przed @ powinno być sucho , a skoro @ nie ma, na teście 2 kreski to raczej nie ma powodów do stresu ;) ale może warto przedzwonic do lekarza i uspokoić sumienie?

reklama
Dziewczyny bo ja już wariuje. Test pokazał te kreseczki. @ się spóźnia zamiast niej dużo śluzu. Boje się ze to nie ciąża a jakieś choróbsko.
Z tego co pamietam cala ciaze mialam duzo śluzu[emoji14] a z tego co nieraz dziewczyny pisaly to wiem ze mialy na poczatku tyle sluzu ze ciagle lataly sprawdzac czy to nie @ bo tak mokro [emoji14]

Nie zlepiaja się krwinki, krew jest trochę rozrzedzona. A na jakiej podstawie ci to babka zlecila? Bo ja to biorę po poronieniu i mam mutacje mthfr
no wlasnie chyba mi to na zaś zlecila...bo ja nie jestem po poronieniu i zadnych chorob nie mam stweirdzonych. Robiłam tylko tarczyce,prolaktyne i morfologie. Jedyne co mogła stwierdzić to nie pękające pęcherzyki.

A ja jakoś jestem negatywnie nastawiona do żeli suplementów i innych takich rzeczy wsumie łykam tylko kwas foliowy i mam w głowie cytat z filmu, , a z czego są te tabletki a h.. Uj wie z cukru pudru" ;)
Jeżeli chodzi o żele to nie mam zdania. Ale suplementy czasem są potrzebne. Ale dopóki się człowiek nie zbada to tego nie wie

Tez gdzieś to ostatnio wyczytałam ze lepiej przy staraniach używać specjalnych żeli wspomagających ruchliwość plemników i ich żywotność ale specjalista nie jestem więc nie wiem czy na 100% tak jest , ze ten zwykły szkodzi [emoji52] ale mozna zapytać w aptece , moze sa jakieś inne tańsze żele niż ten conceive plus ;)
Muszę poczytać na ten temat :)
Mówię o tym innym który masz
Tak wiem ;) tylko technicznie nie wyobrażam sobie tego, że żel się do środka nie dostanie.

Azulka przykro mi z powodu przekreslenia szans na tę pracę. No ale może tak będzie lepiej skoro masz wadę serca i ta praca byłaby szkodliwa.

reklama
Do góry