1
185097
Gość
Wiecie co ja chyba nigdy nie opanuje tego odpowiadania na kilka postów na raz hehhe chyba jestem nieogarem
Nie tylko Ty[emoji23]
Ja tez nie wiem jak to robic[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co ja chyba nigdy nie opanuje tego odpowiadania na kilka postów na raz hehhe chyba jestem nieogarem
Co ćwiczysz?Dzień mi zleciał z Wami strasznie! Zrobilam tylko zupe a niedlugo maz z pracy wraca[emoji16][emoji23]
A jeszcze musze pocwiczyc[emoji19]
Ej przeciez to nie trudne [emoji6] kilkacie po prostu kilka postow, potem ta strzalke na górze i juz [emoji6]Nie tylko Ty[emoji23]
Ja tez nie wiem jak to robic[emoji16]
A ja dopiero z zakupów wróciłam [emoji23] a jeszcze obiad do zrobienia no juz mi sie tu głodny potworek kreci [emoji23]Dzień mi zleciał z Wami strasznie! Zrobilam tylko zupe a niedlugo maz z pracy wraca[emoji16][emoji23]
A jeszcze musze pocwiczyc[emoji19]
Musze zrzucic trochę z brzucha! Bo strasznie mi wywalilo beben ostatnio! A to dlatego ze maz moj rzucil palenie, i zaczal wiecej jesc, a z nim ja. I tak z rozmiaru 36 przeszłam na 38![emoji53] zeby mi szlo jeszcze w dupsko albo w cycki to ok, ale wszystko idzie w brzuch! I wygladam na 4/5 miesiac ciąży. Takze jest sie za co zabrac.Co ćwiczysz?
Ja ćwiczę z taka z czerwonymi włosami hehe brzuch i boczki z Moniką Kołakowską i czasem robię to -600 kcal :-) bardzo dobrze się czuję jak tak poćwiczęMusze zrzucic trochę z brzucha! Bo strasznie mi wywalilo beben ostatnio! A to dlatego ze maz moj rzucil palenie, i zaczal wiecej jesc, a z nim ja. I tak z rozmiaru 36 przeszłam na 38![emoji53] zeby mi szlo jeszcze w dupsko albo w cycki to ok, ale wszystko idzie w brzuch! I wygladam na 4/5 miesiac ciąży. Takze jest sie za co zabrac.
Na razie cwicze z Tiffany boczki, gdy troszkę schudne zaczne juz cwiczenia typowe na brzuch. Bo co mi teraz po nich jak tyle tluszczu tam jest. Musze na poczatek jakies cardio cwiczyc. Oj ciezko to widze[emoji23]
Haha spokojnie ogarniemt wszystko xDWiecie co ja chyba nigdy nie opanuje tego odpowiadania na kilka postów na raz hehhe chyba jestem nieogarem
Dzięki za instrukcję muszę to w wolnej chwili ogarnąć [emoji8]Ej przeciez to nie trudne [emoji6] kilkacie po prostu kilka postow, potem ta strzalke na górze i juz [emoji6]
I odpowiadacie pod danym postem [emoji6]Zobacz załącznik 891633Zobacz załącznik 891634