Lovi23
Fanka BB :)
tak,zagotowalamA mimo wszystko nie trzeba go zagotować w słoikach? (nie wiem)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak,zagotowalamA mimo wszystko nie trzeba go zagotować w słoikach? (nie wiem)
mi tez moze nic jeszcze nie wykazac ale pewnie wypije lamke szampana jak bedzie biel Vizira i tyle... szalec nie bede z alkoU mnie termin @ na 6 stycznia wypada [emoji6] w sylwestra nie będę testować bo i tak test nic nie wykaże więc sama nie wiem jak ja mam to ugryźć [emoji23][emoji1787]
Dopóki nie ma II to pić i imprezowaćU mnie termin @ na 6 stycznia wypada [emoji6] w sylwestra nie będę testować bo i tak test nic nie wykaże więc sama nie wiem jak ja mam to ugryźć [emoji23][emoji1787]
Powiem szczerze że tak zrobię, nie ma co wariować [emoji23]Dopóki nie ma II to pić i imprezować
Ja tez juz w pracy,boszz potrzebuje jakis wakacji po tych wakacjach...wszyscy jacys przybici bo nie chca tu bycPowrót do rzeczywistości Ja już w pracy strasznie nic mi się nie chce
Mi wychodzi na sylwka tez okresstyczeń? ;] tez testujesz w Sylwka czy olewasz i pijesz szampana ?
mi niby 2-3 dni po ale zamierzam i tak zatestowacMi wychodzi na sylwka tez okres