reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Laski, jak to u was jest, czy wy PO OWU też stopujecie na jakiś czas z [emoji177]? Ja dla bezpieczeństwa min tydzień daje dyspensy nam. Wiecie, bo by nie podrażniać nic na wszelki wypadek, a jak u Was?
Ja tez zawsz mam takie mysli zeby nie zaszkodzic,i stopujemy troche,zreszta maz ma mnie juz troszke dosc,musze go wyposcic;)

reklama
Laski, jak to u was jest, czy wy PO OWU też stopujecie na jakiś czas z [emoji177]? Ja dla bezpieczeństwa min tydzień daje dyspensy nam. Wiecie, bo by nie podrażniać nic na wszelki wypadek, a jak u Was?
My nie stopowaliśmy ale nie chciałam żeby było do środka. Nawet się seksowalismy 2 dni przed moim pozytywnym testem [emoji14][emoji4]

Cześć zapraszamy :) ile się starasz? Napisz coś o sobie :)
Od 8 lat mieszkam w De, mam dwie coreczki.Aktualnie nie pracuje na pelny etat bo studiuje.Na bb jestem juz dosc dlugo bo odkad zaczelam starac sie o druga corke czyli od ok 2013 roku.Teraz juz staramy sie dlugo o trzeciego i ostatniego Maluszka i niestety moja lekarka sie poddala i wyslala nas do Kinderwunschzentrum jestem w trakcie ogarniania PCOS bo zanikl mi okres.Wiec mozna powiedziec ze starania zaczynamy od teraz z lekami
Niestety jestem tez po wielu stratach ale nie bede sie rozpisywala bo to ciezki temat dla wielu z nas ale mnie temat strat na roznych etapach ciazy tez nie ominal

Dziekuje bardzo za mile przyjecie [emoji8]

Od 8 lat mieszkam w De, mam dwie coreczki.Aktualnie nie pracuje na pelny etat bo studiuje.Na bb jestem juz dosc dlugo bo odkad zaczelam starac sie o druga corke czyli od ok 2013 roku.Teraz juz staramy sie dlugo o trzeciego i ostatniego Maluszka i niestety moja lekarka sie poddala i wyslala nas do Kinderwunschzentrum jestem w trakcie ogarniania PCOS bo zanikl mi okres.
Niestety jestem tez po wielu stratach ale nie bede sie rozpisywala bo to ciezki temat dla wielu z nas ale mnie temat strat na roznych etapach ciazy tez nie ominal

Dziekuje bardzo za mile przyjecie [emoji8]
Życzę dużo zdrówka :* Czyli przy dwóch pierwszych dzieciach nie było problemu z zajściem tylko jest problem przy trzecim?

Nie bylo problemow wiekszych tylko z pierwsza ciaza.O druga corke staralismy sie trzy lata i wlasnie wtedy tracilam ciaze na roznych etapach.Ciaza byla od samego poczatku z przebojami:plamieniami,krwawieniami,krwotokiem,bolami.Prawie cala przelezana ale koniec koncow corcia jest zdrowa.
Teraz tez raz udalo sie zajsc w ciaze ale niestety stracilam ja w drugim trymestrze.Od tego czasu niestety miesiaczka mi zanikla

Witam nową koleżankę :-)
My po owu nie stopujemy, kochamy się jak mamy siłę i ochotę.
Dziś temperatura tak samo niska jak wczoraj i chodzę dzisiaj zła jak osa, wszystko mnie denerwuje a do @ jeszcze 5 dni.... Tylko dziwne że temp tak się obniżyła tyle wcześniej, zawsze dwa dni wcześniej lub dzień wcześniej i tym razem nic mnie nie boli...

reklama
Nie bylo problemow wiekszych tylko z pierwsza ciaza.O druga corke staralismy sie trzy lata i wlasnie wtedy tracilam ciaze na roznych etapach.Ciaza byla od samego poczatku z przebojami:plamieniami,krwawieniami,krwotokiem,bolami.Prawie cala przelezana ale koniec koncow corcia jest zdrowa.
Teraz tez raz udalo sie zajsc w ciaze ale niestety stracilam ja w drugim trymestrze.Od tego czasu niestety miesiaczka mi zanikla
Przykro mi :( oby się udało po raz kolejny!

Do góry