reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja też mam 21dc ale nic nie mierze i nie sprawdzam bo to niepotrzebny stres..i tak wiem, ze nic z tego nie będzie bo znowu te zapalenie i biorę tabsy dowcipne,ale w owu i przed bylo [emoji173] zeby nie stracić szansy ale teraz tabsy aplikuje, wiec podejrzewam ze one nie działają dobrze nawet jesli do czegos tam doszlo [emoji53]
Ja lubię wiedzieć co się dzieje w organizmie i przynajmniej wiem kiedy będzie @ bo czasem owu się przesunie potem @ się przesuwa a tak bym miała nadzieję że się udało bo nie ma @, raz miałam opóźnienie @ 10 dni od tamtego momentu mierze temp.... To już 13 cs więc już mnie nie stresuje mierzenie temperatury co ma być to będzie ;-)

Ja dziś byłam na zakupach spożywczych przed świetami już typowo. O dziwo w mojej biedronce nie było takich tłumów.

Ja też dziś byłam bo stwierdziłam , że za tydzień będą mega kolejki i nie kupię wszystkiego na raz i kupiłam trochę teraz i na świeżo w piątek co potrzeba , żeby nie leżało cały tydzień :D
W lidlu nie było aż takiego tłumu ale w biedronce było sporo ludzi - ale akurat jak szukałam mniejszej kolejki to się kasa otworzyła kolejna i się wbiłam jako trzecia :D

reklama
Do góry