1
185097
Gość
Bardzo chętnie wezmę przyklad z Masterki i odpuszczę temat gdy ktos zabierze problemy od mojego męża[emoji15]Piękna beta super super super proszę brać przykład dziewczynki z @MasterKa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo chętnie wezmę przyklad z Masterki i odpuszczę temat gdy ktos zabierze problemy od mojego męża[emoji15]Piękna beta super super super proszę brać przykład dziewczynki z @MasterKa
Robicie wszystko żeby te problemy zniknęły i trzeba wierzyć że tak będzieBardzo chętnie wezmę przyklad z Masterki i odpuszczę temat gdy ktos zabierze problemy od mojego męża[emoji15]
Może faktycznie ta suplementacja i zabieg przyniosą super skutki [emoji173] i w nowym roku bedziesz mamą[emoji173]Bardzo chętnie wezmę przyklad z Masterki i odpuszczę temat gdy ktos zabierze problemy od mojego męża[emoji15]
No właśnie dlatego mnie to dziwiło bo ja jestem pewna, ze zaskoczyło między 22 a 28 listopada bo nie ma innej opcji.Nie dlatego wartości podane są od 3 tygodnia czyli w tygodniu w którym powinno dojśc do zagnieżdzenia. Nie ma wartosci dla 1 i drugiego tygodnia bo to tygodnie w których ciązy nie bylo.
To wasza pierwsza dzidzia?Ale spoko...rozwialam swoje mysli, zadzwoniłam do lekarza, już mi powiedział kiedy mam przyjść, jakie witaminy brać i że tygodnie sie zgadzają po tym co mu powiedziałam [emoji16][emoji16] takze wszystko jest tak jak mówicie Kochane [emoji173][emoji173][emoji173] dziękuję Wam za wsparcie, za rady, za wiedzę [emoji173][emoji173]
ahh mnie to dołuje strasznie, że my się staramy i NIC.... CZEMU? A pijane kobity rodzą pijane dzieci i oddająCzytam właśnie że pijana matka urodzila pijane dziecko.... masakra .... my siebstaramy nie pić po owulacji albo niektore wcale a niektorzy piją całą ciążę i sie ona utrzymuje....