reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Pieknie [emoji7][emoji7]
Ale beta tez pokazuje na 4 tydzień skoro seksy byly 2 tygodnie temu??[emoji16][emoji16] bo w szoku jestem i niw myślę 1[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kochana ja wiem ze szok wiec jeszcze raz ci napisze to co wczoraj [emoji14] owu byla jakies 2tygonie temu i wtedy byly [emoji173] ale tygodnie ciąży liczy sie od ostatniej miesiaczki ktora byla jakies 4-5tygodni temu [emoji14]

reklama
Pieknie [emoji7][emoji7]Kochana ja wiem ze szok wiec jeszcze raz ci napisze to co wczoraj [emoji14] owu byla jakies 2tygonie temu i wtedy byly [emoji173] ale tygodnie ciąży liczy sie od ostatniej miesiaczki ktora byla jakies 4-5tygodni temu [emoji14]
Tak wiem, ale nie widziałam, ze beta dziala na tej samej zasadzie [emoji85]

A mnie coś bierze[emoji18]
Nochal zapchany, glos zmieniony, gardlo boli, glowa mi pęka, juz mam 37,1. Wzięłam garść prochów, gripex wypilam, robie wlasnie herbatke z sokiem malinowym.

@MasterKa super prezent na święta :-) życzę nam wszystkim takiego prezentu....
U mnie dziś 15 dc na dziś przewidywana owu i dziś jakoś boli mnie jajnik raz jeden raz drugi, śluz płodny od piątku ale jest go jak na lekarstwo dobrze że mamy żel a boboseksy były wczoraj :-) wczoraj poklocilismy się delikatnie z mężem a wieczorem do mnie mówi : " zdenerwowalas mnie ale chodź się kochać bo jest czas na robienie dzieci ;-)" odrazu złości minęły :-D
PS. Doszła do mnie tajemnicza paczka, wrócę z pracy to zobaczę co to :-D

reklama
Do góry