reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja na te Święta sobie pojem pierogow z kapustą i grzybami, i krokietów, i kutii, i rybki po grecku, i sałatki śledziowej! I naleweczki sobie popiję[emoji4][emoji14]
Bo za rok mogę już nie mieć okazji jak mi sie jakaś fasolka zadomowi i nie da mi ani pojesc ani popic[emoji23][emoji4]
No popic to rozumiem [emoji16] Ale jesc czemu nie ?
Ja normalnie na święta obzarlam się jak świnka [emoji16] A 27 grudnia pojechałam na planowana cesarke [emoji23]

reklama
U mnie mdłości brak i zastanawiam się czy się cieszyć czy martwić. Mam tylko zgagę ale bez ciąży też mi się zdarzała.

Ja jak byłam w ciąży drugiej, to ku mojemu zdziwieniu tak się pilnowałam na świeta z jedzeniem, że nie przytyłam ani grama!!!!! Serio. Waga przed świetami i po pokazywała tyle samo. [emoji23] ja zawsze mam największe parcie na słodkie niż konkretne jedzenie.

Właśnie ostatnio się śmiałam że autorem słów że ciąża to taki piękny czas jest napewno facet ;):D
Chyba tak [emoji14]
To jest piekny czas, jak mdłości miną[emoji4]
Gorzej jak nie mijaja wcale[emoji85] albo zaczynaja sie w najmniej spodziewanym momencie...
Mdłości, ból głowy i ogólna niemoc taak wtedy jest cudownie ;)ale przecież wiadomo że dla tej rosnącej fasolki wszystko zniesiemy
Oczywiscie ze tak, wszystko da sie znieść [emoji6]
U mnie bol glowy, mdlosci, wymioty całodobowe, senność, bol brzucha ostatnio dosc czesto no i poczatki rwy a do tego ta cholerna cukrzyca [emoji52]
Ja bym juz chciała czerwiec [emoji57]
A ja na te Święta sobie pojem pierogow z kapustą i grzybami, i krokietów, i kutii, i rybki po grecku, i sałatki śledziowej! I naleweczki sobie popiję[emoji4][emoji14]
Bo za rok mogę już nie mieć okazji jak mi sie jakaś fasolka zadomowi i nie da mi ani pojesc ani popic[emoji23][emoji4]
Ja tez mam zamiar sobie pojesc [emoji14] tylko pic bede soki co najwyzej [emoji14]

Ostatnia edycja:
U mnie mdłości brak i zastanawiam się czy się cieszyć czy martwić. Mam tylko zgagę ale bez ciąży też mi się zdarzała.
Spokojnie [emoji6] tez sie stresowalam brakiem mdlosci a teraz chetnie oddam [emoji6]
Ja jak byłam w ciąży drugiej, to ku mojemu zdziwieniu tak się pilnowałam na świeta z jedzeniem, że nie przytyłam ani grama!!!!! Serio. Waga przed świetami i po pokazywała tyle samo. [emoji23] ja zawsze mam największe parcie na słodkie niż konkretne jedzenie.
Ja sobie w tym roku na slodkie nie moge pozwolic [emoji24][emoji24] tyle tych ciast, ciasteczek i wszystkiego bedzie a ja nie bede mogla [emoji24] co najwyzej bede mogła sie najesc normalnych dan o ile tz zgodzi sie po jedzeniu pojsc ze mna na spacer zeby zbic cukier [emoji120]

Spokojnie [emoji6] tez sie stresowalam brakiem mdlosci a teraz chetnie oddam [emoji6]Ja sobie w tym roku na slodkie nie moge pozwolic [emoji24][emoji24] tyle tych ciast, ciasteczek i wszystkiego bedzie a ja nie bede mogla [emoji24] co najwyzej bede mogła sie najesc normalnych dan o ile tz zgodzi sie po jedzeniu pojsc ze mna na spacer zeby zbic cukier [emoji120]
Pamiętam, że stresowałaś się ich brakiem :) kiedy się u Ciebie pojawiły mdłości i inne objawy?

Ojj dziewczyny, ale smaka robicie.. Już się nie mogę doczekać tych uszek z barszczykiem , sosik grzybowy z pierogami. Ciasta i choinka [emoji7] co prawda z wiekiem , i pod wpływem tej całkiej otoczki w tv i sklepach.. atmosfera już spada bardzo
I jeszcze ta myśl, że w Wigilię trzeba będzie iść do pracy [emoji53] Ale zawsze jak patrze na dzieciaki rodzeństwa pod choinką jak oni się cieszą , to ja głupia zawsze łezke muszę uronić
Nie martw się, może masz to szczęście i Ciebie nie będzie aż tak męczyć, ale z czasem może Ci dokopać. Więc naciesz się teraz tymi chwilami [emoji8]

reklama
Do góry