reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja używam ovuview i chyba jest najlepszy z tych które miałam. Przy moich nieregularnycg cyklach inne kalendarze to jak loteria. A ovuview dostosowuje do temperatury dc i po wystąpieniu owulacji pięknie oblicza dni do okresu. Po okresie tez niby podaje kiedy moze buc owu i okres, ale nie bioraę tego pod uwagę bo przy moich cyklach to jak wrózenie z fusów.

reklama
Mój[emoji173]
Pomysł zaczerpnięty z internetu na skrzata[emoji179]
InShot_20181209_144259045~2.jpeg

Załączniki

• InShot_20181209_144259045~2.jpeg
    InShot_20181209_144259045~2.jpeg
    53,2 KB · Wyświetleń: 312
A ja Wam dziewczyny życzę miłego popołudnia, bo ja wesoło spędzam ten czas w pracy [emoji12] Jakoś nie mam najlepszego humoru. Chyba to wina tej pogody , deszczowo zdecydowanie

Też tak myślałam, ale w necie sprawdziłam i dziś sklepy otwarte... Dziwne ale może przed świętami zrobili dodatkowa niedzielę.

Ja to się bałam że krwotoku jakiegoś dostanę [emoji14] ale... dmuchalam chuchalam i dzidzi nie mam. Także jak się człowiek nie zastanawia, nie analizuje to jest dobrze. :)
Jak otwarte jak pozamykane są przecież ? :D

reklama
Do góry