reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@MasterKa gratuluję :-)
U mnie 14dc owu przewidywana na jutro a nawet jajniki mnie nie bolą....
Wczoraj byłam na Mikołajkach organizowanych dla dzieci z przedszkola i nawet ja dostałam paczkę od Mikołaja ;-)
A w piątek otrzymałam dziwnego smsa z DHL że moja paczka jest w drodze a ja nic nie zamawiałam :eek: mój mąż też nie bo on nie potrafi haha i nie wiem czy to nie wygrana w konkursie albo jakaś pomyłka

Trzeba uważać na takie smsy bo to mogą być oszuści a przed świętami to wiesz jak jest..
Do mojej mamy jakiś sms przychodzi , że jest winna pieniądze i do mnie przyszło to na meila i listem : Kaczmarski Inkasso to też uważajcie na to bo to oszust , który próbuje wyłudzić pieniądze - ja byłam na policji i miałam złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa , ale jeszcze tego nie zrobiłam i zignorowałam , bo znalazłam na necie , że jakaś kobieta też dostała taki list i prawnik wyjaśniał , że nikt poza komornikiem z nakazem sądowym nie może rządać jakichkolwiek pieniędzy i ściągać długów.. a ktoś kto o tym nie wie, to pewnie wysyła kase na konto , żeby uniknąć większych kwot do zapłacenia :/

A u mnie podbrzusze takie jakieś wypchnięte. Obolałe jak na @. Dziś jakoś wyraźniej je czuję.... tak bardzo nie chcę się nakręcać...
płodne skończone. Teraz czekam jeszcze 13 dni do terminu @. Dziś 3 dpo

reklama
U mnie najlepiej sprawdzal sie moj kalendarzyk i ovuview(zwlaszcza jak juz temperatury wpisywalam [emoji6])
Mój na służbie więc też samotna niedziela ile bym dała żeby polezec w gorącej wodzie w wannie ale.to ponoć nie wskazane :errr:no nic mam książkę będę czytać :D
Ja tam caly czas kapie sie w goracej wodzie [emoji14] niby jest niewskazane a ja tak robiłam w pierwszej ciazy i nic sie nie stalo i teraz tak samo od samego początku. Moj jak wchodził nieraz do mnie do wanny to tylko syczal a ja mowie ze przeciez juz ostygla to on "cos ty tu nalala, wrzatek ?" [emoji14]
Ja dziś ze starszakiem do kina ide na Grinch [emoji23] swiąteczny troche wiec wejdziemy w klimat
Musze sie z mlodym do kina na cos wybrac, tylko na co i kiedy [emoji848]

Do góry