reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@MasterKa gratuluję :-)
U mnie 14dc owu przewidywana na jutro a nawet jajniki mnie nie bolą....
Wczoraj byłam na Mikołajkach organizowanych dla dzieci z przedszkola i nawet ja dostałam paczkę od Mikołaja ;-)
A w piątek otrzymałam dziwnego smsa z DHL że moja paczka jest w drodze a ja nic nie zamawiałam :eek: mój mąż też nie bo on nie potrafi haha i nie wiem czy to nie wygrana w konkursie albo jakaś pomyłka

Trzeba uważać na takie smsy bo to mogą być oszuści a przed świętami to wiesz jak jest..
Do mojej mamy jakiś sms przychodzi , że jest winna pieniądze i do mnie przyszło to na meila i listem : Kaczmarski Inkasso to też uważajcie na to bo to oszust , który próbuje wyłudzić pieniądze - ja byłam na policji i miałam złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa , ale jeszcze tego nie zrobiłam i zignorowałam , bo znalazłam na necie , że jakaś kobieta też dostała taki list i prawnik wyjaśniał , że nikt poza komornikiem z nakazem sądowym nie może rządać jakichkolwiek pieniędzy i ściągać długów.. a ktoś kto o tym nie wie, to pewnie wysyła kase na konto , żeby uniknąć większych kwot do zapłacenia :/

A u mnie podbrzusze takie jakieś wypchnięte. Obolałe jak na @. Dziś jakoś wyraźniej je czuję.... tak bardzo nie chcę się nakręcać...
płodne skończone. Teraz czekam jeszcze 13 dni do terminu @. Dziś 3 dpo

reklama
U mnie najlepiej sprawdzal sie moj kalendarzyk i ovuview(zwlaszcza jak juz temperatury wpisywalam [emoji6])
Mój na służbie więc też samotna niedziela ile bym dała żeby polezec w gorącej wodzie w wannie ale.to ponoć nie wskazane :errr:no nic mam książkę będę czytać :D
Ja tam caly czas kapie sie w goracej wodzie [emoji14] niby jest niewskazane a ja tak robiłam w pierwszej ciazy i nic sie nie stalo i teraz tak samo od samego początku. Moj jak wchodził nieraz do mnie do wanny to tylko syczal a ja mowie ze przeciez juz ostygla to on "cos ty tu nalala, wrzatek ?" [emoji14]
Ja dziś ze starszakiem do kina ide na Grinch [emoji23] swiąteczny troche wiec wejdziemy w klimat
Musze sie z mlodym do kina na cos wybrac, tylko na co i kiedy [emoji848]

Do góry