reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A ja dziewczyny od dwóch dni nie mam motywacji żeby z łóżka wstać. Coraz większy dół. Masakra jakaś. Ten grudzień mnie wykończy i za oknem deszcz .. :/ może macie jakieś pomysły jak spędzić niedzielę? :p

A ja dziewczyny od dwóch dni nie mam motywacji żeby z łóżka wstać. Coraz większy dół. Masakra jakaś. Ten grudzień mnie wykończy i za oknem deszcz .. :/ może macie jakieś pomysły jak spędzić niedzielę? :p
Idźcie z TŻ na jakiś fajny obiad czy kolację do restauracji [emoji16]

Masterko kochana powiedz mi ile spuznia ci się @? Ja powinnam dostać wczoraj dalej nic nawet nic nie boli poza cycami ,test też miałam z internetu paskowy może on jakiś nie teges [emoji6] pożyjemy zobaczymy [emoji6]

Masterko kochana powiedz mi ile spuznia ci się @? Ja powinnam dostać wczoraj dalej nic nawet nic nie boli poza cycami ,test też miałam z internetu paskowy może on jakiś nie teges [emoji6] pożyjemy zobaczymy [emoji6]
Według jednej apki spóźnia mi się 4 albo 5 dni. A według flo mialam miec wczoraj. Także niewiele [emoji1] ja robiłam ten czulszy test z 10. Może Ty tez zrób czulszy [emoji848]

reklama
Ja tez dzis sama w domu będę bo mąż o 13 do pracy jedzie. I zamierzam sobie zrobic spa dla siebie[emoji4] czyli maseczki, peelingi, długa kąpiel, paznokcie, olejowanie włosów, włączę sobie jakis film swiateczny na laptopie i bede sobie robić to wszystko[emoji4] do tego kawka, lody i bede w niebie[emoji179]

Do góry