reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
W styczniu mamy powtorkę badań nasienia i zrobimy też MAR-TEST. Ten test wykrywa przeciwciała przeciwplemnikowe, które mogą zmniejszać ruchliwość i żywotność plemników, hamować połączenie plemnika z jajkiem, osłabiać zdolność przechodzenia przez śluz szyjkowy. Tak wyczytalam. Także warto zrobić, a koszt tego jest prawie taki sam co badania nasienia. No i można z jednej próbki zbadać i nasienie i zrobić ten test. Bo posiewu juz chyba nie ma sensu robic?? Czy jest? Bo robiliśmy i był ok. Nie było zadnych bakteri.
Sama już nie wiem[emoji19]
Myślę ze z tymi wynikami pojdziemy tez do androloga. Bo jeśli one sie nie poprawią to urolog juz Nam niestety w niczym nie pomoże.
Az sie boje tej końcówki stycznia.

@@PatPatPat synchron dziala... wrocilam zrobilam se testa ... oby pekl ten pecherzyk :pZobacz załącznik 918180
Oooooooooo synchro 100% :D

Lekarz mega fajny i smieszny :-) na wyniki meza powiedzial ze wszystko w porzadku.. mnie zbadal i tez stwierdzil ze wszystko super i zdrowe... prolaktyne mi nie bedzie na razie zbijal bo stwierdzil ze jest lekko ponad norme i mozliwe ze to wcale nie przeszkadza... takze w nastepnym cyklu monitoring
Przewałkowałam 60 stron, aby znaleźć odpowiedź :D To super, że wszystko dobrze!!

reklama
Do góry