reklama
weronika25nk
Fanka BB :)
Powodzenia pierwsza dzidzia ?
Druga syn ma 4 latka
Ogólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znają długo tu dziewczyny jesteście?
Loli05
No to kciuki za dziewczynke!Raczej nie. Definitywnie powiedzieliśmy sobie z M., że ta dzidzia będzie już ostatnią. Dlatego tak bardzo by tą córeczkę chciała.
Ostatnio mi się nawet śniło, że byłam w ciąży właśnie z dziewczynką. [emoji166]
Dziś mnie tak boli żołądek.... [emoji24] nie jadłam jakoś dużo, a boli i taki pełen [emoji24] najchętniej to bym zwymiotowała, ale nie potrafię tak wywołać wymiotów.
1
185097
Gość
U Nas sa wszyscy mile widziani[emoji4]Ogólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znają długo tu dziewczyny jesteście?
Prócz trolli[emoji13]
Loli05
Ja tu jestem z 6 tygodni,poprostu jak sie pisze codziennie cos i komentuje to tak po czasie sie czlowiek oswajaOgólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znają długo tu dziewczyny jesteście?
1
185097
Gość
Skad pomysl na nick?[emoji4] dosc oryginalnym[emoji13]Ogólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znają długo tu dziewczyny jesteście?
Loli05
Lo matko no to konkretnie,ja to sobie spacerem do pracy chodze i to moje cardioJa tez musze sie ogarnac i chyba jutro nawet odpale jakies cardio[emoji4]
Loli05
Moze dala wam takie bio one sa chyba zdrowsze ale moze nie podkrecone chemia,ja mam takie z chemia pewnie bo sa ladnie pomaranczowe i miekkie i slodkieMoja teściowa nam je ostatnio dała ale mi wogole nie smakują ;p
reklama
weronika25nk
Raczej nie. Definitywnie powiedzieliśmy sobie z M., że ta dzidzia będzie już ostatnią. Dlatego tak bardzo by tą córeczkę chciała.
Ostatnio mi się nawet śniło, że byłam w ciąży właśnie z dziewczynką. [emoji166]
Dziś mnie tak boli żołądek.... [emoji24] nie jadłam jakoś dużo, a boli i taki pełen [emoji24] najchętniej to bym zwymiotowała, ale nie potrafię tak wywołać wymiotów.
Kochana a ile mi się razy już śniło, ze będę mamą dziewczynki [emoji7][emoji7][emoji7] aż budzić się nie chciałam! Ja tez bardzo marze o dziewczynce [emoji7] trzymam za Ciebie mocno kciuki, Za siebie tez [emoji7]