reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

23.11 dopiero. Ale nie wydaje mi się by był sens. Za szybko przed owu były boboseksy.
Choć jak się okazało niektóre Apki wyliczyły owu na 10.11 a my wtedy tez mieliśmy boboseksy. Czekam sobie spokojnie.

Jutro chcę iść na to badanie progesteronu (21dc)
Ja w piątek mam 21 dc i też idę badać progesteron

reklama
Wlasnie wyczytalam ze rodzinny wypisuje recepty na leki z refundacją gdy mamy zaswiadczenie od specjalisty ze sie leczymy. A gdy nie mamy to moze wypisac na 100%. Takze szansa ze mi wypisze cos na Tsh jest[emoji5]

@Bunia1992 a ty robiłaś też wit d3 jak już jesteśmy w temacie Hashimoto?
Właśnie jutro jadę na kolejne badania robię witaminę d ( przyjmuje 2000 jednostek od miesiąca ) selen i przeciwciała przeciwko nietolerancji glutenu. I na wizycie mi powie czy mam selen tez brać i czy mam zmienić dietę ;) wogole to właśnie wyczytałam że TSH jest zmienne w dzień i powinno się badać o tej samej godzinie zawsze

Tez w tym tygodniu ide na progesteron tylko nie wiem dokladnie kiedy isc bo normalnie 20 a 21 dc sie robi ale Ja jak mialam owu szybko to w sumie moze juz bym mogla iść...jutro 17dc

reklama
Do góry