reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Bo ja dzisiaj odkryłam w szafce że mój mąż samemu sobie coś takiego kupił i bierze to od 2 tygodni i gdyby nie to że było tutaj o tym wspomniane to nawet bym nie wiedziała co to i nie zwróciła na to uwagi.
Ja to brałam z moim mężem razem, bardzo mi to poprawiło wyniki. Oprócz tego że dobrze wpływa na mężczyzn to na kobiety również. Także ja polecam, żałuję że teraz nie mogę jej brać

reklama
Pytanko do dziewczyn, które już długo się starają. Czy dajecie sobie ileś cykli czasu a potem będziecie rozważać in vitro, czy wykluczacie tę metodę ?
Ja rozważam. Daje nam jeszcze z 6 cykli i jak nic nie zaskoczy to spróbujemy. Problem z logistyką, bo mieszkamy za granicą, ale wiem że dziewczyny dają radę latać do pl na procedury.

Znajoma ma 2 malych dzieci,"wpadki"jedno po drugim i mi pisze w nocy ze ona nie pamieta kiedy ma okres i ze ma stresa czy moze znow nie zaszla....ehh zycie

Jaki w koncu dzisiaj jest dzien? Normalny dzien tygodnia tyle ze wolny, czy tak jak niedziela?
Bo nie wiem w koncu czy moge zrobić pranie i je wywiesic na dwor?[emoji13]

Życie pisze nam różne scenariusze mam koleżankę która długo starała się i dziecko milion monet wydali na lekarzy badania itp wkońcu zdecydowali się na adopcje i pół roku po adopcji zaszła w ciążę także są pewne rzeczy których nigdy nie zrozumiemy

reklama
Do góry