Pierwsze to była klasyczna wpadka. Teoretycznie nie było szans na ciąże a w praktyce goni mi to szczęście po domu. A tak poważnie o pierwsze się wgl nie staraliśmy wręcz była poczeta po 24dc co teoretycznie było nie do pomyślenia. W dodatku wszystko wskazywało na to że byłam już po owu. A tu bec.Hej też mam w domu takiego małego urwisa długo się staraliscie o pierwsze?
reklama
flor87
Fanka BB :)
Hej Kasiu! Ja 14 cs tyle co rozpoczelam.. i w sumie teraz wychodzi ze pojde do nowego ginekologa w okolicach owu zobaczymy czy zapisze mi cos na ta prolaktyne... a ty jakie badania?Hej dziewczyny Troche mnie nie bylo ale licze ze choc czesc z Was mnie pamieta. U mnie cd staran czyli 15cs. Poprzedni cykl byl na ovitrelle ale niestety nie zaskoczylo. Ten cykl calkowocie na luzie bo robimy z mezem badania.
A co u Was?
Kasienka3b
To oby nowy ginekolog poprowadzil Cie tak ze uda sie szybko zajsc w ciaze Ktory dc masz?Hej Kasiu! Ja 14 cs tyle co rozpoczelam.. i w sumie teraz wychodzi ze pojde do nowego ginekologa w okolicach owu zobaczymy czy zapisze mi cos na ta prolaktyne... a ty jakie badania?
Ja w przyszlym tyg bede robic badania a maz idzie w pon na badanie nasienia. Licze ze jego wyniki pokaza nam na czym stoimy.
1
185097
Gość
Pamietam Cie[emoji4]Hej dziewczyny Troche mnie nie bylo ale licze ze choc czesc z Was mnie pamieta. U mnie cd staran czyli 15cs. Poprzedni cykl byl na ovitrelle ale niestety nie zaskoczylo. Ten cykl calkowocie na luzie bo robimy z mezem badania.
A co u Was?
Oby wszystko poszlo po Waszej mysli[emoji8]
flor87
Dopiero 2 ;-) to zycze powodzenia i bede 3mac kciuki za jak najlepsze wyniki!!!To oby nowy ginekolog poprowadzil Cie tak ze uda sie szybko zajsc w ciaze Ktory dc masz?
Ja w przyszlym tyg bede robic badania a maz idzie w pon na badanie nasienia. Licze ze jego wyniki pokaza nam na czym stoimy.
Loli05
I z moim Atosem ( cocker spanielem)Ojej! Jak mi przykro! najsmutniejsze w tych kochanych zwierzakach jest to, że tak krótko żyją Trzymaj się! Będzie teraz z moją Florą biegała po zielonych łąkach.
Loli05
Ja tylko wit c plus cynk tam chyba jest,raz kupilam takie typowo dla facetow na plemniory ale nie bylo efektow i sa bardzo drogie,zreszta mysle ze problem jest u mnie a nie u niego.Jakie suple podajecie jeszcze swoim facetom?
Loli05
Mam dzis tak straszny dzien w pracy ze moje marzenia o ciazy sie spotengowaly jeszcze bardziej, od dzis zaczynam brac stymulanty na owu,juz sie umowilam na obserwacje na przyszla srode na skan czy cos tam sie ruszyly jakies pecherzyki.
reklama
Bunia1992
A u mnie w tym miesiącu zero objaw na owualcja no cóż chyba cykl bez niejA u mnie taka piękna owulacja i śluz aż żal nie wykorzystywać ale przez ten zabieg narazie starania zawieszone