reklama
Znam toMoj tez często nakręca na sex po owu hahha i w chodź kochanie musimy trzeba [emoji23] ale nie dociera do niego ze już po i czekamy na. @
martini6
Fanka BB :)
Dużo Was czeka na @ z tego co widzę. Oby posypały się jednak dwie kreseczki bo już dawno nie było. Coś zastój mamy na forum. U mnie dziś 15 dc więc jeszcze dwa tygodnie czekania
Oj oby oby bo na razie chyba bardziej zła passa u nas na forum musimy odczarować [emoji41]
Czekamy na wieściZbieram się właśnie do labo i do gina
Misty29
No właśnie. Tylko jak to zrobićOj oby oby bo na razie chyba bardziej zła passa u nas na forum musimy odczarować [emoji41]
Misty29
Dokładnie albo żeby cykl trwał połowę krócejSzkoda, że od razu po stosunku nie możemy sprawdzić czy się udało szybciej by to było
Blondi1437
No dokładnie...W sobotę odstawiłam czyli dziś powinna być. Już bym chciała bo tylko człowiek w niepewności takiej żyje :/ nie lubię tak. Albo w prawo albo w lewo
Loli05
Brzmi super! Trzymam kciuki!U mojego męża był 1% prawidłowych. Okazało się, że miał żylaki powrózka. Po operacji ma jedynie 2% prawidłowych, ale lekarze zgodnie mówią, że jest super. Bardzo mu się poprawiła budowa z 79% nieprawidłowej budowy główki, spadło do 13%. Tylko z tą ruchliwością kiepsko :/ Bierze Fertilman, ścigam go na basen, faszeruję owocami. Mam nadzieję, że to coś da
Ja dziś w 18 dc, wizyta kontrolna + poziom progesteronu potwierdziły, że owulacja była. Pękły oba pęcherzyki. Mam nadzieję, że tym razem "chłopaki" męża się postarają, bo jest szansa na bliźniaki (moje marzenie od zawsze). Teraz przez kolejne 10-14 dni będę chodzić po ścianach z tej niepewności.
reklama