reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja dawniej mdlałam przy pobieraniu nawet na leżąco. A od września pobierałam już 3 razy i obyło się nawet bez większych zawrotów głowy! W poniedziałek idę znowu i mam trochę tremę ale liczę na to, że będzie dobrze. Po pobraniu zjadam zaraz czekoladkę i popijam colą w razie spadku cukru i ciśnienia :)

reklama
Ja dzis rano test ciazowy negatywny,okresu brak,owu ciemnawe,3 dni po terminie jestem,wczoraj spochly mi dziasla!?mam suchosc w gardle jakbym miala tam piasek,cycki mnie tak troche bolaly jakby ktos mi noz wlozyl na pare sekund,brak boli brzucha,temp rano 36.9.no to tyle z moich obserwacji bacznych...a i troszke mnie muli ale pozatym super humor:)

Czyli wszystko ekstra oprócz testu :/ ale któraś ze staraczek mówiła ze test jej dopiero wyszedł tydzień po. Wiec póki nie ma @ trzymamy kciuki !

Leżałam właśnie usiadłam to aż mi się cofnelo jak wstałam takim metalem :/ i mam mroczki przed oczami. Pisze to na lewe oko nie widzę zbytnio :/ Boziu jakie schizy [emoji23]

Może to jest właśnie to :)

Ja dzis rano test ciazowy negatywny,okresu brak,owu ciemnawe,3 dni po terminie jestem,wczoraj spochly mi dziasla!?mam suchosc w gardle jakbym miala tam piasek,cycki mnie tak troche bolaly jakby ktos mi noz wlozyl na pare sekund,brak boli brzucha,temp rano 36.9.no to tyle z moich obserwacji bacznych...a i troszke mnie muli ale pozatym super humor:)

Hm ciekawe objawy :) Może zrobisz betę?

Ja mam jakieś dziwne objawy ale to chyba ciążą urojona :D

reklama
Do góry