Loli05
Fanka BB :)
A twoje tabletki ktore bierzesz nie wplywaja jakos na testowanie?Test robiłam przed chwila bo nie wytrzymałam i biel niestety jestem dzień przed @ spodziewana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A twoje tabletki ktore bierzesz nie wplywaja jakos na testowanie?Test robiłam przed chwila bo nie wytrzymałam i biel niestety jestem dzień przed @ spodziewana
A twoje tabletki ktore bierzesz nie wplywaja jakos na testowanie?
Przykro mi
No to jeszcze trzymam kciuki!
Mam nadzieję, że @ jednak nie zawita
Mi pierwsza ciaza wyszla tydzien po spodziewanej @
U mnie też na jutro termin @
Po 15 pojadę czekam na swojego M bo nie mam siły nawet po schodach zejść tak mnie rozłożyłoMartkaaa5 zrobiłaś kolejna betę ?
Wszystkie takie szczęśliwe nas szybko opuściły a zostaliśmy my te z mniejszą ilością szczęścia ale jak się doczekamy tych dwóch kresek to zapomnimy ile przeszłyśmy aby je uzyskaćTo juz jest chyba cos nie tak zeby na tyle kobiet tutaj, zadna nie mogla zajsc normalnie bez stresu z dwoma pieknymi mocnymi kreskami w dniu okresu!
Po prostu takie kobiety nie korzystają z forum bo już zaszły Bardzo dużo kobiet zachodzi w 1cs Mam koleżankę, której od razu zaskoczyło, dziecko zdrowe, ona zdrowa wszystko OK a my po prostu musimy troszkę dłużej poczekaćTo juz jest chyba cos nie tak zeby na tyle kobiet tutaj, zadna nie mogla zajsc normalnie bez stresu z dwoma pieknymi mocnymi kreskami w dniu okresu!