makota89
Fanka BB :)
To chyba ta pogoda: szaro i ponuro, szybko się robi ciemno. Mam nadzieję, że Ci się szybko humor poprawi, bo brakuje tu twoich wpisów do miłego czytania [emoji6]
Jak niedziela?Zrobilam krem z dyni z mlekiem kokosowym ,pycha!pierwszy raz zrobilam i mega sukces,za tydzien znowu zrobie
Pogoda iście jesienna, ale dziś było słonecznie, wiex byliśmy na cmentarzu posprzatac.U mnie ciut senny dziś dzień. Ale pogoda też dziwna. Ciut kłuje dziś podbrzusze. Ból jak na @ jest od czasu do czasu. Cycki nadal bolące ale ciut mniej niż kilka dni temu.
Mój m chyba zaczął się łamać, że starania się wydłużają przez niego. Tzn że może nasienie już nie takie jak być powinno. Ten cykl sobie darowaliśmy z uwagi na to, że oboje jesteśmy na antybiotyku. Tak się zaczął martwić że uznał, że może być i z grudnia dziecko, bo coś się te starania przedłużają jakoś fajnie teraz między nami się zrobiło więc moment byłby w sam raz
Która teraz planuje testowac? "Jakoś to idzie" na tym forum. W sensie, niby starczkowe, ale co chwila jakieś dwie kreski super