reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

To chyba ta pogoda: szaro i ponuro, szybko się robi ciemno. Mam nadzieję, że Ci się szybko humor poprawi, bo brakuje tu twoich wpisów do miłego czytania [emoji6]
Jak niedziela?Zrobilam krem z dyni z mlekiem kokosowym ,pycha!pierwszy raz zrobilam i mega sukces,za tydzien znowu zrobie:)
U mnie ciut senny dziś dzień. Ale pogoda też dziwna. Ciut kłuje dziś podbrzusze. Ból jak na @ jest od czasu do czasu. Cycki nadal bolące ale ciut mniej niż kilka dni temu.
Pogoda iście jesienna, ale dziś było słonecznie, wiex byliśmy na cmentarzu posprzatac.

Mój m chyba zaczął się łamać, że starania się wydłużają przez niego. Tzn że może nasienie już nie takie jak być powinno. Ten cykl sobie darowaliśmy z uwagi na to, że oboje jesteśmy na antybiotyku. Tak się zaczął martwić że uznał, że może być i z grudnia dziecko, bo coś się te starania przedłużają ;) jakoś fajnie teraz między nami się zrobiło więc moment byłby w sam raz :)

Która teraz planuje testowac? "Jakoś to idzie" na tym forum. W sensie, niby starczkowe, ale co chwila jakieś dwie kreski ;) super :)

reklama
Pogoda iście jesienna, ale dziś było słonecznie, wiex byliśmy na cmentarzu posprzatac.

Mój m chyba zaczął się łamać, że starania się wydłużają przez niego. Tzn że może nasienie już nie takie jak być powinno. Ten cykl sobie darowaliśmy z uwagi na to, że oboje jesteśmy na antybiotyku. Tak się zaczął martwić że uznał, że może być i z grudnia dziecko, bo coś się te starania przedłużają ;) jakoś fajnie teraz między nami się zrobiło więc moment byłby w sam raz :)

Która teraz planuje testowac? "Jakoś to idzie" na tym forum. W sensie, niby starczkowe, ale co chwila jakieś dwie kreski ;) super :)

Ja miałam jutro, ale testowałam dziś i biel. Czekam sobie teraz spokojnie czy @ przyjdzie. Najpóźniej w czwartek kolejna próba testu.

Ja mam tyłozgięcie i z uwagi na to [emoji173] w pozycji kolankowo-łokciowej dwa cykle. I co? I nic! Trzeci cykl był "na jeźdźca". I co? I dzidzia jest :D
Hej teraz jak przeczytałam wasze wypowiedzi to przestałam się obwiniać we to przez moja macice że jest tylo zgieta:)teraz już wiem że nic nie ma tak naprawdę na to wpływu po prostu każdy organizm jest inny bardziej czuły bądź nie i każda ma swój czas:)czasem owszem sa problemy ale za zwyczaj wszystko siedzi w głowie:):-*Pozdrawiam i zaczęłam kolejny cykl staran:)gratuluję Ci ze się udało i zdrówka dla was:)

reklama
Do góry