reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

reklama
Witam się z rana;)

Limoonka witaj:)
U Ciebie piąty cykl, u mnie siódmy niedawno się zaczął:zawstydzona/y: Nawet nie wiem kiedy to zleciało...:confused:
W jakim wieku masz dziecko? Ja jak w stopce:)

Cześć Asch:)
Kochana zawsze jesteś mile widziana:tak:

Iza
czy mogę Cię męczyć i poprosić o tabelkę na 1str wątku? jak tylko będziesz mieć chwilę:)
Żebyśmy wiedziały kiedy za którą kciuki trzymać:):-)

Jugosława
Teraz to naprawdę coraz fajniej się robi, dni już dłuższe i mniej depresyjne:tak:
Ja wczoraj wybrałam się na wyprawę rowerową z moim dzieckiem, jego pierwszą:) Szłam obok i pilnowałam go a on na rowerku biegowym pociskał:) Ale był padnięty jak wróciliśmy:):tak:

Karola
Naściemniaj ginowi, naściemniaj:) Może da Ci jakieś skierowania na badania, inaczej Cię potraktuje:)
Tzrymam kciuki za wizytę:tak:

U mnie koniec @ :tak:Ale kurka działać jakoś mi się nie chce. Chyba jestem zmęczona tym trybem - @, czekanie na płodne, płodne, czekanie na @, stres i @ i od nowa. Naprawdę w tym m-cu przytulanko będzie wtedy jak będziemy mieć ochotę. Gdzieś mam dni płodne :-D

Tak tak Edzia pamiętam o liście i dziś ja zrobie:-) tylko bardzo proszę każda dziewczyne o powtórne wpisanie daty @ swój wiek i cykl staran;-) Edzia to może faktycznie troszkę sobie odpocznij od starań i walnie sobie spontaniczny seksik :-D jak będziecie mieli tylko ochote:-) mój mąż wczoraj mi też nie darował bo stwierdził : no przecież musze Cię jakoś zaplodnic :-D a teraz są te dni .... no i przecież ja chcę dziecko wiec idziemy:-D jeszcze po wszystkim nie pozwolił mi wstać. ... hehe miałam nakaz leżenia pół godziny..... coraz wiekszy szok z nim przezywam;-)

Iza skopiuj tabelkę z naszego wątku zamkniętego do jakiegoś twojego posta na 1 stronie tego wątku usuń kogo nie ma i dopisz nowe i juz :-)

Tatik
A Ty też chcesz być tutaj w tabelce?

STARACZKI:

&&&&&&&&&&&

ONA1227 | 25 lata | termin niechcianej @ 06.03
Liimonka87 | 28 lat |
termin niechcianej @ 08.03
luska22 | 23 lata | termin niechcianej @ 16.03
Iza K 26 | 26 lat | termin niechcianej @ 15-20.03
karola1507 I 24 lata I termin niechcianej @ 24.03
Edita_83 | 31 lat | termin niechcianej @
26.03
kaska1 | 26 lat | termin niechcianej @31.03
Aschlee25
| ?? lat | termin niechcianej @ ?
Jugosława
| ?? lat | termin niechcianej @ ?
Tatik1234 | 35 lat | termin niechcianej @ ?

POCZEKALNIA: StaraRaszpla (31)

Iza może taka tabelka?
Wklej ją na 1 str czy popraw jeszcze:) Nie wiem co z Odą i z Marataha, czy chcą tu być:)

Ostatnia edycja:
A mogę być tylko jeszcze nie wiem kiedy ma być ta niechciana :-)

No chyba a ze mnie tu nie chcecie :p
Pewnie tam będę się więcej udzielała ale może i tu czasem coś skrobnę ;-)

reklama
A mogę być tylko jeszcze nie wiem kiedy ma być ta niechciana :-)

No chyba a ze mnie tu nie chcecie :p
Pewnie tam będę się więcej udzielała ale może i tu czasem coś skrobnę ;-)

Oczywiście, że chcemy:) Czuję, że niedługo i tak nas opuścisz (jako staraczki), bo ujrzysz szybko II kreski:tak: Z takim TSH...:-D:-)

Do góry