reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

reklama
Witam się z rana;)

Limoonka witaj:)
U Ciebie piąty cykl, u mnie siódmy niedawno się zaczął:zawstydzona/y: Nawet nie wiem kiedy to zleciało...:confused:
W jakim wieku masz dziecko? Ja jak w stopce:)

Cześć Asch:)
Kochana zawsze jesteś mile widziana:tak:

Iza
czy mogę Cię męczyć i poprosić o tabelkę na 1str wątku? jak tylko będziesz mieć chwilę:)
Żebyśmy wiedziały kiedy za którą kciuki trzymać:):-)

Jugosława
Teraz to naprawdę coraz fajniej się robi, dni już dłuższe i mniej depresyjne:tak:
Ja wczoraj wybrałam się na wyprawę rowerową z moim dzieckiem, jego pierwszą:) Szłam obok i pilnowałam go a on na rowerku biegowym pociskał:) Ale był padnięty jak wróciliśmy:):tak:

Karola
Naściemniaj ginowi, naściemniaj:) Może da Ci jakieś skierowania na badania, inaczej Cię potraktuje:)
Tzrymam kciuki za wizytę:tak:

U mnie koniec @ :tak:Ale kurka działać jakoś mi się nie chce. Chyba jestem zmęczona tym trybem - @, czekanie na płodne, płodne, czekanie na @, stres i @ i od nowa. Naprawdę w tym m-cu przytulanko będzie wtedy jak będziemy mieć ochotę. Gdzieś mam dni płodne :-D

Tak tak Edzia pamiętam o liście i dziś ja zrobie:-) tylko bardzo proszę każda dziewczyne o powtórne wpisanie daty @ swój wiek i cykl staran;-) Edzia to może faktycznie troszkę sobie odpocznij od starań i walnie sobie spontaniczny seksik :-D jak będziecie mieli tylko ochote:-) mój mąż wczoraj mi też nie darował bo stwierdził : no przecież musze Cię jakoś zaplodnic :-D a teraz są te dni .... no i przecież ja chcę dziecko wiec idziemy:-D jeszcze po wszystkim nie pozwolił mi wstać. ... hehe miałam nakaz leżenia pół godziny..... coraz wiekszy szok z nim przezywam;-)

Iza skopiuj tabelkę z naszego wątku zamkniętego do jakiegoś twojego posta na 1 stronie tego wątku usuń kogo nie ma i dopisz nowe i juz :-)

Tatik
A Ty też chcesz być tutaj w tabelce?

STARACZKI:

&&&&&&&&&&&

ONA1227 | 25 lata | termin niechcianej @ 06.03
Liimonka87 | 28 lat |
termin niechcianej @ 08.03
luska22 | 23 lata | termin niechcianej @ 16.03
Iza K 26 | 26 lat | termin niechcianej @ 15-20.03
karola1507 I 24 lata I termin niechcianej @ 24.03
Edita_83 | 31 lat | termin niechcianej @
26.03
kaska1 | 26 lat | termin niechcianej @31.03
Aschlee25
| ?? lat | termin niechcianej @ ?
Jugosława
| ?? lat | termin niechcianej @ ?
Tatik1234 | 35 lat | termin niechcianej @ ?

POCZEKALNIA: StaraRaszpla (31)

Iza może taka tabelka?
Wklej ją na 1 str czy popraw jeszcze:) Nie wiem co z Odą i z Marataha, czy chcą tu być:)

Ostatnia edycja:
A mogę być tylko jeszcze nie wiem kiedy ma być ta niechciana :-)

No chyba a ze mnie tu nie chcecie :p
Pewnie tam będę się więcej udzielała ale może i tu czasem coś skrobnę ;-)

reklama
A mogę być tylko jeszcze nie wiem kiedy ma być ta niechciana :-)

No chyba a ze mnie tu nie chcecie :p
Pewnie tam będę się więcej udzielała ale może i tu czasem coś skrobnę ;-)

Oczywiście, że chcemy:) Czuję, że niedługo i tak nas opuścisz (jako staraczki), bo ujrzysz szybko II kreski:tak: Z takim TSH...:-D:-)

Do góry