Jotka_
Fanka BB :)
A ktory masz ten dc dzis . Nie lubie białego jaj ognia :/Ja dziś przegrałam walkę i testowałam. Niestety biel vizira... Może za dwa dni coś wyjdzie. [emoji2960]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory masz ten dc dzis . Nie lubie białego jaj ognia :/Ja dziś przegrałam walkę i testowałam. Niestety biel vizira... Może za dwa dni coś wyjdzie. [emoji2960]
A ktory masz ten dc dzis . Nie lubie białego jaj ognia :/
ja dzisiaj nie wytrzymałam… a wszystko przez to, że zrobiło mi się mega niedobrze na huśtawce. No i sobie myślę, a siknę sobie. No i siknęłamDziś 27 dc. Na szczęście mam sporo zajęć bo jutro urodziny synowi wyprawiamy i nie myślę tyle. [emoji6]
Test zrobiłam i wyszedł pozytyw
Również gratuluje i życzę nudnej, zdrowej ciąży.ja dzisiaj nie wytrzymałam… a wszystko przez to, że zrobiło mi się mega niedobrze na huśtawce. No i sobie myślę, a siknę sobie. No i siknęłam
Jestem 9 dni przed okresem
dziękuję! Dzisiaj kreski dużo mocniejsze jutro postaram się zrobić betę.Również gratuluje i życzę nudnej, zdrowej ciąży.
Jakie to prawdziweO tak bylo juz od pierwszego dnia owulacji.. hak tylko otworzylam oczy to w glowie "idz sie wysikaj szybko ,tylko nie zagladaj do szafki z testami ,bo zmarnujesz" no no serio nie bujam.