reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Cześć dziewczyny!
co u was słychać?
ja ostatnie dni czułam się po prostu tragicznie... modliłam się, byle przetrwać 8h w pracy 😟
Dziś jest względnie, choć jeszcze nie chwale dnia przed zachodem słońca.
Następna wizyta 7.07 😊

U mnie dzisiaj w miar ok, ale wczoraj mnie tak piersi mrowiły, że jakiś cień nadzieji przeleciał przez myśli :)
Mnie dziś kusi testować, ale szansa że już się pokaże druga kreska jest nikła... Dopiero za tydzień mam termin @.

Haha, mnie też kusi, ale wstrzymam się do 6, bo wtedy będę 4 dni przed ;)

reklama
U mnie najgorsze są poranki. Bo jak już zaliczę pierwszą wizytę w łazience to się uspokajam. Poranny mocz już w rurach to testu nie zrobię. A z innego mnie nie kusi robić na szczęście.
Powiem Wam że czuję się dziś okropnie. Zmęczona, rozkojarzona i w takim depresyjnym nastroju. Ale wściekam się w 3 sekundy, depresyjny nastrój czy nie. Także klasyczny PMS, a to mnie dobija jeszcze bardziej.
U mnie dzisiaj w miar ok, ale wczoraj mnie tak piersi mrowiły, że jakiś cień nadzieji przeleciał przez myśli :)

Haha, mnie też kusi, ale wstrzymam się do 6, bo wtedy będę 4 dni przed ;)

Witajcie drogie mamy!
Chętnie do Was dołączę. [emoji846] Sytuacja u mnie wygląda tak: na pokładzie syn 4 lata i córka 2 lata. Od września ubiegłego roku namawiałam męża na starania, ale nie był przekonany. W listopadzie miałam przegląd u gina bo jestem po dwóch cc, no i cytologię. Badania w porządku i czekałam tylko na męża. No i wreszcie się doczekałam. [emoji16] Dziś 10 dc więc powoli się rozkręcamy. Cykle mam strasznie rozjechane bo od 27 do 35 dni także zobaczymy jak będzie. Ogólnie mam tendencję spadkową, bo syn z 3cs, córka z 2cs to teraz mam nadzieję na złoty strzał. [emoji1787][emoji23]

Trzymam kciuki, żeby szybko pojawił się owoc w brzuszku. 😀👍

U mnie najgorsze są poranki. Bo jak już zaliczę pierwszą wizytę w łazience to się uspokajam. Poranny mocz już w rurach to testu nie zrobię. A z innego mnie nie kusi robić na szczęście.
Powiem Wam że czuję się dziś okropnie. Zmęczona, rozkojarzona i w takim depresyjnym nastroju. Ale wściekam się w 3 sekundy, depresyjny nastrój czy nie. Także klasyczny PMS, a to mnie dobija jeszcze bardziej.
Ooo matko jakbym o sobie czytala z tym sikaniem rano
:D tez szlam na kibel szybkie siku i już nie kusilo 🤣😂

Ja dziś przegrałam walkę i testowałam. Niestety biel vizira... Może za dwa dni coś wyjdzie. [emoji2960]
O tak bylo [emoji23][emoji1787] juz od pierwszego dnia owulacji.. hak tylko otworzylam oczy to w glowie "idz sie wysikaj szybko ,tylko nie zagladaj do szafki z testami ,bo zmarnujesz"[emoji23][emoji1787] no no serio nie bujam. [emoji23][emoji1787]

reklama
Do góry