Ja też wariuje, że zostanę tu sama z walkaMozliwe. Chec zajscia w ciaze jest tak silna, ze wariuje Z moim synem to byla wpadka, teraz dopiero zaczely sie starania i boje sie, ze to nie bedzie takie latwe
reklama
godzbal
Fanka BB :)
jeszcze ja jestem. SpokojnieJa też wariuje, że zostanę tu sama z walka
Jotka_
O kurde! Ale masakra! Ale juz wszyako ok?? MatkoDziewczyny, po stresach z dzisiejszej nocy to jak myślę o drugim dziecku to nie wiem jak to będzie. Jak ja sobie poradzę, o jedno już się tak bardzo martwię. Okazało się że moje dziecko ma uczulenie na użądlenie pszczoły, w nocy dopadła ją reakcja alergiczna. 4h spędziliśmy na SORze. Tyle stresu to dawno nie miałam...
Kurde no ja zazwyczaj widze to dzis niw widze.. ale czekam na twoj tes za pare dni! Sluchaj a kiedy mialas owu ile to DPO?Dziewczyny bo zwariuje. Staramy sie o dzidziusia i dwa testy takie wyszly. Fakt robie te testy bardzo wczesnie bo jestem tydzien przed planowa miesiaczka, ale piersi bola i jakos dziwnie sie czulam. W pierwszym tescie byly dwie takie kreseczki w polu T ale po 15 min zniknely a w drugim jest jedna taka kreseczka i tez znika. Powtorze test na pewno w dzien planowej miesiaczki ale powiedzcie czy moze byc jakakolwiek nadzieja ?
Sojka
Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Dostała leki, gorączka i duszności minęły. Lekarz powiedział że trzeba na nią uważać bo kolejna reakcja może być dużo silniejsza... boję się z nią wyjść na dwór, masakra jakaś... Ma takiego pecha... W listopadzie miała szyte czoło bo w przedszkolu jej nie dopilnowali, w niedzielę wyciągaliśmy jej kleszcza z głowy, a wczoraj to użądlenie... Płakać mi się chcę z tego wszystkiego, jestem w 6 tygodniu ciąży i do tego fatalnie się czuję. Muszę się jakoś ogarnąć ale trochę brakuje mi już siły...O kurde! Ale masakra! Ale juz wszyako ok?? Matko
Jotka_
No z tymi wstrzasami to katastrofa ,ja stara zawszw jadlam orzechy wloskie i nie bylo problemu ale jak sie narzarlam takich swierzych i to duzo to zaraz zachcialo mi sie spac a potem tylko czulam usznosc i jak mnie ktos szarpie a to moi domownicy do szpitala mnie wiezli.. a co dopiero u takiego malucha... Nie popadaj w paranoje i wyjdz z dzieckiem na dwor:* poprostu muszisz ja teraz nauczyc jak powinna sie zachowac gdy zobaczy pszczole.. ty tez juz bedziesz madrzejsza.. a dalej mozesz zrobic jej diagnoze i lekarz zaopatrzy was z adrenaline w odpowiedniej dawce wrazie gdyby... Musisz sobie to ulozyc w głowie na spokojnie. :* Wazne ze teraz jest sytuacja opanowan.. jest juz bezpieczna :* fobrze zareagowalas pojechalac do lekarza wszystko jest w porzadkuCałe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Dostała leki, gorączka i duszności minęły. Lekarz powiedział że trzeba na nią uważać bo kolejna reakcja może być dużo silniejsza... boję się z nią wyjść na dwór, masakra jakaś... Ma takiego pecha... W listopadzie miała szyte czoło bo w przedszkolu jej nie dopilnowali, w niedzielę wyciągaliśmy jej kleszcza z głowy, a wczoraj to użądlenie... Płakać mi się chcę z tego wszystkiego, jestem w 6 tygodniu ciąży i do tego fatalnie się czuję. Muszę się jakoś ogarnąć ale trochę brakuje mi już siły...
Moje obie córki są uczulone na jad komara. Pamiętaj jak kiedyś najstarsza córka była u teściowej latem, miała w tedy 5 lat, zadzwoniła do nas że chyba skręciła nózke ale może chodzić. 2 dni później miała taki obrzęk, że doszedł do kolana, noga wyglądała jak odmrożona Lekarz stwierdził, że teraz jak ja ugryzie komar 2 razy obok siebie to będzie puchło będzie gorączka i będzie potrzebowała specjalne leki parę lat temu okazało się, że młodsza ma tak samo. Też panikowałam na samym początku ale da się z tym żyć dasz radę jesteś super mamaDziewczyny, po stresach z dzisiejszej nocy to jak myślę o drugim dziecku to nie wiem jak to będzie. Jak ja sobie poradzę, o jedno już się tak bardzo martwię. Okazało się że moje dziecko ma uczulenie na użądlenie pszczoły, w nocy dopadła ją reakcja alergiczna. 4h spędziliśmy na SORze. Tyle stresu to dawno nie miałam...
Sojka
Nie mam wyjścia, muszę dać radę... Dzięki za dobre słowo:-) A co do uczulenia na komary i bardzo współczuję bo przecież tego latem jest pełno i ciężko dziecko przed ukąszeniem uchronićMoje obie córki są uczulone na jad komara. Pamiętaj jak kiedyś najstarsza córka była u teściowej latem, miała w tedy 5 lat, zadzwoniła do nas że chyba skręciła nózke ale może chodzić. 2 dni później miała taki obrzęk, że doszedł do kolana, noga wyglądała jak odmrożona Lekarz stwierdził, że teraz jak ja ugryzie komar 2 razy obok siebie to będzie puchło będzie gorączka i będzie potrzebowała specjalne leki parę lat temu okazało się, że młodsza ma tak samo. Też panikowałam na samym początku ale da się z tym żyć dasz radę jesteś super mama
Inffinito2
Cześć dziewczyny!
co u was słychać?
ja ostatnie dni czułam się po prostu tragicznie... modliłam się, byle przetrwać 8h w pracy
Dziś jest względnie, choć jeszcze nie chwale dnia przed zachodem słońca.
Następna wizyta 7.07
co u was słychać?
ja ostatnie dni czułam się po prostu tragicznie... modliłam się, byle przetrwać 8h w pracy
Dziś jest względnie, choć jeszcze nie chwale dnia przed zachodem słońca.
Następna wizyta 7.07
reklama
Podziel się: