reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Mi też się chyba udało. 😍
O gratulacje :)

Ja dziś byłam u gina, niby dał zielone światło dla starań, ale mówił też, że najlepiej by było jednak poczekać do miesiączki.
Na usg ślad płynu w zatoce Douglasa, ale już wcześniej na fotelu zapytał mnie czy nie boli mnie brzuch jak na ovu, ogólnie wyglądałoby na to, że jest świeżo po. Endometrium 11mm i jeszcze niby nie jest idealne i "czyste" po porodzie, ale ogólnie zdaniem lekarza wszystko wygląda poprawnie na tyle, że można się starać :) Ewentualnie zaproponował mi żeby wziąć antykoncepcję na 2 miesiące i tak wywołać krwawienie żeby to endometrium było ładniejsze, ale mnie to jakoś póki co nie przekonuje...

reklama
Dzień dobry , można dołączyć?
Z mężem staramy się o drugiego bobasa. Mam synka 7 msc. Zobaczymy czy w tym miesiącu wyszli czy też nie ;) pozdrawiam

Dzień dobry , można dołączyć?
Z mężem staramy się o drugiego bobasa. Mam synka 7 msc. Zobaczymy czy w tym miesiącu wyszli czy też nie ;) pozdrawiam
O to prawie jak u mnie :) Tylko u nas trzecie dziecko.
Mój synuś skończył 6 miesięcy, akurat dostałam pierwszy po porodzie okres i od tego miesiąca będziemy już na poważnie działać :)

O to prawie jak u mnie :) Tylko u nas trzecie dziecko.
Mój synuś skończył 6 miesięcy, akurat dostałam pierwszy po porodzie okres i od tego miesiąca będziemy już na poważnie działać :)
To ja okres już mam z 3 miesicace w tym miesiącu coś działaliśmy i zobaczymy w okolicach 10 sierpnia czy się udało

reklama
Do góry